RECEPTA: Coca de llardons

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Coca de llardons
Imatge de la coca de llardons de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Les festes de Carnestoltes comencen el Dijous Gras i, per això, la Dolors Mateu, ens aporta una de les elaboracions gairebé obligades per a aquest dia és la coca de llardons. Aquest tipus de coca es pot fer amb pasta de full Coca fullada de llardons (aquí),  una altra versió és la que ens explica tot seguit la Dolors Mateu. T'atreveixes una setmana més a omplir la teva cuina de tradició, cultura i, sobretot, molt sabor?

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients per a sis persones

150 gr. de farina

2 ous

50 + 100 gr. de sucre

1 culleradeta de canyella en pols

50 gr. de mantega de porc

5 gr. de llevat químic en pols

100 gr. de llardons

pinyons

 

Elaboració

En un robot de cuina barregeu la farina, 1 ou, 50 gr. de sucre, la canyella, la mantega i el llevat.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

asd

 

L'apunt

La quantitat de persones és molt relativa, surt una coca de uns 40x30 cm. aproximadament.

** Si no teniu robot de cuina es pot amassar a mà dins d'un bol gran

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...

 



Comentaris

envia el comentari