Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

RECEPTA: Conill amb escamarlans i picada d'ametlles

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge del conill amb escamarlans de la Dolors Mateu
La Dolors Mateu ha preparat per aquest dijous un deliciós plat de conill amb escamarlans | Dolors Mateu

És un plat gens complicat, us portarà poca feina, quedarà molt bo i és perfecte per al dia en què tingueu convidats, ja que a més si es realitza de vigília queda molt millor.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4 persones

1 conill a trossos petits

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

En una cassola amb oli calent fregiu els escamarlans, mig minut per costat. Salpebreu i reserveu.

  

 

Poseu el conill reservat, baixeu el foc, tapeu la cassola i deixeu coure aproximadament una hora. Rectifiqueu de sal i pebre. Mentrestant, piqueu en un morter l'all pelat, el pa torrat, les ametlles i el julivert, ho afegiu a la cassola, remeneu bé, poseu els escamarlans i deixeu coure 5 minuts.

 

L'apunt

De vigília estarà millor, però perquè els escamarlans no es coguin massa i quedin secs, no els afegiu fins que escalfem el plat per a menjar-lo, els guardem en un recipient a part i tapat a la nevera.

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari