És un plat gens complicat, us portarà poca feina, quedarà molt bo i és perfecte per al dia en què tingueu convidats, ja que a més si es realitza de vigília queda molt millor.
TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!
1 conill a trossos petits
En una cassola amb oli calent fregiu els escamarlans, mig minut per costat. Salpebreu i reserveu.
Poseu el conill reservat, baixeu el foc, tapeu la cassola i deixeu coure aproximadament una hora. Rectifiqueu de sal i pebre. Mentrestant, piqueu en un morter l'all pelat, el pa torrat, les ametlles i el julivert, ho afegiu a la cassola, remeneu bé, poseu els escamarlans i deixeu coure 5 minuts.
De vigília estarà millor, però perquè els escamarlans no es coguin massa i quedin secs, no els afegiu fins que escalfem el plat per a menjar-lo, els guardem en un recipient a part i tapat a la nevera.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?
Més notícies: