Catalunya Diari

Recepta: Espaguetis a la carbonara

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Espaguetis a la carbonara de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous una senzilla recepta on amb molt pocs ingredients i poc temps, surt un gran plat. Segur que la coneixeu, i segur que us encanta!

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 4 persones

350 gr. d'espaguetis
150gr. de cansalada curada
3 ous
6 c / s de formatge parmesà ratllat
Sal, pebre
Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Bulliu, en abundant aigua i una mica de sal, la pasta, deixeu-la al dente. Escorreu-la bé i guardeu per separar: pasta i el seu brou de cocció. Mentrestant en una paella o una cassola, daureu la cansalada tallada a daus, a foc fort uns 5 minuts. Afegiu la pasta escorreguda, barrejar.

Batre 3 ous amb 2-3 cullerades soperes del brou de la cocció, gairebé la totalitat del formatge parmesà, sal, pebre i aboqueu-ho a la paella o cassola que hi ha la pasta i la cansalada. Apagueu el foc i barregeu bé perquè l'ou es vagi quallant i quedi melós. Afegir la resta de formatge parmesà.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari