Catalunya Diari

Recepta: Gambes al cava

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de les gambes al cava de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous un plat d'elaboració ràpida, en uns 15-20 minuts t'has preparat aquestes gambes que pots utilitzar com a aperitiu, per a un sopar informal o simplement per que et vénen de gust.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 4 persones

8-12 gambes de bona mida
1 ceba tendra
100 cc de cava
200 cc crema de llet
julivert, sal, pebre
Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Poseu en una paella oli, la ceba picadeta, una mica de sal i coure durant uns 8 minuts. Incorporeu les gambes a les quals prèviament haureu retallat antenes i potes, daureu-les un minut escàs per ambdós costats. Afegiu el cava, poseu la crema de llet, salpebreu, quan arrenqui el bull, apagueu el foc i directes a servir.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari