Catalunya Diari

Recepta: Llibrets de llom, els clàssics

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Llibrets de llom de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Qui no ha sentit parlar dels llibrets de llom? És una recepta tan popular que de vegades per pensar que és coneguda arreu del món, resulta que pot ser una novetat per algú. La Dolors Mateu ens la recorda i ens la fa assaborir de nou.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 4 persones

8 talls de llom de porc en llibre
2-3 talls de pernil curat
2-3 talls de formatge gras
3 c / s de farina
1 Ou
3-4 c / s de pa ratllat
Oli d'oliva verge extra
Escalivada

Elaboració

Amb ajuda de la mà de morter pressioneu la superfície dels talls de llom, perquè quedi una mica més gran i més prim. Obriu el tall i ompliu l'interior amb un tros de pernil i un de formatge, que cobreixi la base. Tanqueu i pressioneu bé amb la mà de morter les vores.

Passeu les dues cares del llibret per farina, després per ou batut i finalment amb pa ratllat. Fregiu en oli calent per a ambdós costats i deixeu escórrer l'excés de greix en un paper de cuina. Com a guarnició, va perfecta d'escalivada.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari