Qui no ha sentit parlar dels llibrets de llom? És una recepta tan popular que de vegades per pensar que és coneguda arreu del món, resulta que pot ser una novetat per algú. La Dolors Mateu ens la recorda i ens la fa assaborir de nou.
TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!
8 talls de llom de porc en llibre
2-3 talls de pernil curat
2-3 talls de formatge gras
3 c / s de farina
1 Ou
3-4 c / s de pa ratllat
Oli d'oliva verge extra
Escalivada
Amb ajuda de la mà de morter pressioneu la superfície dels talls de llom, perquè quedi una mica més gran i més prim. Obriu el tall i ompliu l'interior amb un tros de pernil i un de formatge, que cobreixi la base. Tanqueu i pressioneu bé amb la mà de morter les vores.
Passeu les dues cares del llibret per farina, després per ou batut i finalment amb pa ratllat. Fregiu en oli calent per a ambdós costats i deixeu escórrer l'excés de greix en un paper de cuina. Com a guarnició, va perfecta d'escalivada.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?
Més notícies: