Hi ha plats tradicionals que no s'han de perdre i, segons la Dolors Mateu, aquest és un d'ells. Us quedareu sense aprendre la recepta? Som-hi, apunteu!
TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!
200gr de cigrons cuits
Poseu en remull el congre almenys 12 hores. Separeu les espines que pugui tenir. En una olla amb poc més d'1 litre i mig d'aigua, poseu els cigrons rentats, les patates tallades a daus, de mos, el congre en dos o tres trossos, els pèsols i feu-ho bullir durant uns 30 minuts. Afegiu l'arròs rentat, ha de coure uns 20 minuts o fins que l'arròs estigui al punt.
Mentrestant, lamineu els alls i daureu-los en una paella amb una mica d'oli. Fora del foc afegiu una punteta de pebre vermell, doneu unes voltes. Reserveu. Poc abans d'acabar la cocció, traieu els dos trossos de congre, deixeu-los temperar, lleveu-los la pell, trossegeu, afegiu-los novament a l'olla juntament amb el refregit d'alls i pebre vermell. Serviu.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?
Més notícies: