Catalunya Diari

Recepta: Pa de pessic de compota de poma

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge del pa de pessic de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Si us agrada la poma, aquest és el vostre pa de pessic, tou, cremós, que porta compota de poma incorporada a la massa.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients

400 gr. de compota de poma (aquí)
100 gr. de farina
80 gr. de sucre
50 cc. de llet
4 ous
1 sobre de llevat químic
2-3 pomes tallades a làmines fines
1-2 c/s d'ametlles filetejades
2-3 c/s de sucre
Mantega i farina per al motlle.

Elaboració

Bateu el sucre, els ous i la llet uns 7-8 minuts. Afegiu a farina i el llevat tamisats, aneu remenant fins que s'integrin bé. Barregeu aquesta pasta amb la compota de poma i aboqueu en un motlle sucat amb mantega i enfarinat.

A sobre, col·loqueu les làmines de poma formant cercles concèntrics, repartiu les ametlles laminades i escampeu sucre perquè es caramel·litzi. Introduïu al forn preescalfat a 180° durant uns 50-60 minuts. Deixeu temperar, traieu del motlle i deixeu-lo refredar a sobre d'una reixeta.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari