Si us agrada la poma, aquest és el vostre pa de pessic, tou, cremós, que porta compota de poma incorporada a la massa.
TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!
400 gr. de compota de poma (aquí)
100 gr. de farina
80 gr. de sucre
50 cc. de llet
4 ous
1 sobre de llevat químic
2-3 pomes tallades a làmines fines
1-2 c/s d'ametlles filetejades
2-3 c/s de sucre
Mantega i farina per al motlle.
Bateu el sucre, els ous i la llet uns 7-8 minuts. Afegiu a farina i el llevat tamisats, aneu remenant fins que s'integrin bé. Barregeu aquesta pasta amb la compota de poma i aboqueu en un motlle sucat amb mantega i enfarinat.
A sobre, col·loqueu les làmines de poma formant cercles concèntrics, repartiu les ametlles laminades i escampeu sucre perquè es caramel·litzi. Introduïu al forn preescalfat a 180° durant uns 50-60 minuts. Deixeu temperar, traieu del motlle i deixeu-lo refredar a sobre d'una reixeta.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?