Catalunya Diari

Recepta: Pa de pessic de pastanaga amb nous i xocolata

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge del pa de pessic amb xocolata de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Un pa de pessic de pastanaga que teniu de tastar, també porta xocolata i nous. No us perdeu la deliciosa recepta d'aquesta setmana de la Dolors Mateu!

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 6-8 racions

125 gr. de farina
1 c/p de llevat químic o impulsor
sal
2 ous
75 cc. d'oli d'oliva verge extra
125 gr. de sucre moreno
125 gr de pastanaga
50 gr. de nous
Per a la cobertura:
80 gr de xocolata postres
50 gr. de mantega

Elaboració

Peleu, renteu i ratlleu la pastanaga. Reserveu. En un recipient barregeu la farina, sal i llevat, tamiseu i reserveu. Bateu en un bol els ous amb el sucre fins que quedin ben integrats, uns 5-6 minuts. Afegiu l'oli, torneu a batre una mica més.

Incorporeu la pastanaga ratllada i remeneu bé. Afegiu els elements sòlids reservats i barregeu suaument perquè quedin ben integrats. Finalment poseu les nous picades repartides i enfonseu-les a la massa. Tireu aquesta massa en un motlle engreixat i enfarinat, doneu uns cops a la taula de treball perquè s'assegui bé la massa i no quedin bombolles d'aire i ho poseu al forn preescalfat a 180 °, coure uns 35-45 minuts fins que en punxar una broqueta de fusta, aquesta surti seca, sense grumolls enganxats.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari