Catalunya Diari

Recepta: Palmeres de pasta de full

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de les palmeres de full de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Senzilles de fer, dos ingredients i en poc temps una delícia que ens serveix per a qualsevol moment. Us aconsello que feu en quantitat, desapareixen ràpidament.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients

Una làmina rectangular de pasta de full
Sucre

Elaboració

Sobre un paper de forn escampeu sucre, col·loqueu la làmina de pasta de full i repartiu sucre per damunt. Traceu una línia imaginària al centre de la pasta de full i comenceu a enrotllar pels dos extrems fins que s'ajuntin. Amb un ganivet afilat talleu rodanxes d'1/2 a 1 cm de gruix, les aneu posant a una safata de forn que tindreu coberta per un silplat o paper de forn.

L'apunt

Es pot aprofitar el mateix paper en què ve enrotllada la pasta de full. Enforneu a 200 ° durant 15 minuts, fins que la pasta estigui cuita i el sucre caramel·litzat.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari