Catalunya Diari

Recepta: Panini casolà

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge del panini casolà de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous una recepta que, segur, que l'haureu provat més d'una vegada. Ara ella ens convida a preparar-la nosaltres mateixos, us animeu?

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 4 persones

2 panets per entrepans estrets per coure
200-250 gr. de tomàquet fregit (aquí)
125-150 gr. de cansalada fumada
2 c / s de tàperes
100 gr. de formatge ratllat

Elaboració

Partiu el pa per la meitat de forma allargada. Repartiu tomàquet fregit per sobre, trossos de cansalada tallada a daus, distribuïu les tàperes i acabeu amb el formatge ratllat. Enforneu a 180° durant uns 12-15 minuts.

L'apunt

Aquest pa per coure el poder trobar  a supermercats. 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari