Catalunya Diari

RECEPTA: Pasta fresca, tortel·lini amb pernil i bolets

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge dels tortel·lini de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous un plat de pasta que, segons explica, és un gran comodí. I ho és perquè la pasta és un plat que agrada a quasi tothom i admet multitud de combinacions. Es pot servir tan freda, temperada o calenta i de totes les maneres, podem preparar un plat deliciós i apte per a tots els gustos i edats. En aquest sentit, la Dolors explica que aquesta barreja de sabors «ens agrada a casa i si es desitja, pot ser perfectament un plat únic, això si, acompanyat d'una bona amanida». 

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Ingredients per a 4-5 persones

500 gr.de pasta fresca, tortel·lini de mató i espinacs

  

100 gr. de pernil

  

50 gr. de cansalada viada

  

150 gr. bolets variats en conserva

  

1 gra d'all, julivert

  

1 c/s de pinyons

  

4-5 c/s de formatge parmesà ratllat

  

oli d'oliva verge extra

 

 

Preparació

Bulliu la pasta segons instruccions del fabricant. Escorreu-la i reserveu. En una paella amb una mica d'oli salteu els bolets trossejades un parell de minuts, afegiu l'all i unes fulles de julivert picats.

  

  

Incorporeu el pernil i la cansalada tallats a dauets petits, passats uns 5 minuts s'afegeixen els pinyons, doneu un parell de voltes i retireu del foc. Barregeu bé la pasta amb la barreja de bolets i pernil, escampeu-hi formatge parmesà.

 

 

Triturar les fulles de julivert amb uns 100 cc. d'oli fins que quedi una salsa verda. Serviu la pasta i acompanyeu-la amb l'amaniment de julivert i oli.

 

L'apunt

Els tortel·lini farcits del que us agradi, o bé un altre tipus de pasta.

  

Per a l'oli de julivert es pot posar la quantitat d'oli que cregueu adequat, al vostre gust.

  

c/s= cullerada sopera.

 

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

 



Comentaris

envia el comentari