Catalunya Diari

Recepta: Pebrots del piquillo farcits de marisc gratinats

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge dels pebrots del piquillo farcits de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens regala aquest dijous un plat clàssic són els pebrots del piquillo farcits. Admeten molts ingredients com a farciment, aquests ho estan amb marisc i després gratinats. Què us he de dir... boníssims!

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 4 persones

8 pebrots del piquillo escalivats
100 gr. de gambes crues pelades
2-4 palets de cranc o surimi
4-5 musclos cuits
1 ceba petita
2 c / s de tomàquet fregit
Sal, Pebre negre, Julivert
Oli d'oliva verge extra
½ litre de beixamel

Elaboració

Peleu, renteu i piqueu menuda la ceba, poseu-la a sofregir en una paella amb una mica d'oli calent i sal. Al cap de 10 minuts afegiu les gambes, els musclos i el surimi trossejats. Incorporeu el tomàquet fregit i 5-6 cullerades de beixamel. Salpebreu al gust i tritureu. Farciu amb aquesta barreja els pebrots del piquillo. En una safata apta per al forn poseu una fina capa de beixamel al fons, acomodeu els pebrots farcits, cobriu amb més beixamel, tireu pel damunt un fil d'oli i gratineu.

L'apunt

Per omplir els pebrots del piquillo va bé introduir la farsa en una mànega pastissera.
** Es pot fer amb restes de peix cuit en lloc de marisc.
** c / s = cullerada sopera

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari