La pizza és com les croquetes, pot arribar a ser infinitament variada. Es pot fer dels que ens vingui de gust o del que tinguem a mà, pot ser amb ingredients cuits o crus, anem, versàtil a més no poder, i si li posem uns ous de guatlla?
TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!
Massa de pizza
8-10 c/s de tomata fregida casolana
Massa de pizza (aquí)
8-10 c / s de tomàquet fregit casolà
4 tires de bacó
2 cebes mitjanes
4 ous de guatlla
50 gr de formatge de Cabrales
100-150 gr. de formatge mozzarella ratllat
orenga, olives negres
Tallar la ceba en juliana i amb unes gotes d'oli posar-la al microones un parell de minuts. Estendre la massa donant-li forma rodona, posar a sobre la salsa de tomàquet, la ceba, el bacó trossejat, unes olives, una mica d'orenga, el formatge cabrales esmicolat i el formatge mozzarella ratllat. Coure al forn preescalfat a 200 º, encesa amunt i avall durant uns 12 minuts. Treure la pizza i trencar els ous de codorniu, coure de nou uns minuts.
NOTA: Les quantitats són per dues pizzes grans.
** Podeu fer pizzes individuals també.
** El temps de permanència en el forn és orientatiu.
** Els ous, és al gust, es deixen el temps que considerem necessari, tot i que com a millor queden és amb la clara quallada i el rovell poc feta.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?
Més notícies: