Catalunya Diari

Recepta: Pizza amb ous de guatlla

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de la pizza casolana de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La pizza és com les croquetes, pot arribar a ser infinitament variada. Es pot fer dels que ens vingui de gust o del que tinguem a mà, pot ser amb ingredients cuits o crus, anem, versàtil a més no poder, i si li posem uns ous de guatlla? 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 4 persones

Massa de pizza 
8-10 c/s de tomata fregida casolana
Massa de pizza (aquí)
8-10 c / s de tomàquet fregit casolà 
4 tires de bacó
2 cebes mitjanes
4 ous de guatlla
50 gr de formatge de Cabrales
100-150 gr. de formatge mozzarella ratllat
orenga, olives negres

Elaboració

Tallar la ceba en juliana i amb unes gotes d'oli posar-la al microones un parell de minuts. Estendre la massa donant-li forma rodona, posar a sobre la salsa de tomàquet, la ceba, el bacó trossejat, unes olives, una mica d'orenga, el formatge cabrales esmicolat i el formatge mozzarella ratllat. Coure al forn preescalfat a 200 º, encesa amunt i avall durant uns 12 minuts. Treure la pizza i trencar els ous de codorniu, coure de nou uns minuts.

L'apunt

NOTA: Les quantitats són per dues pizzes grans.
** Podeu fer pizzes individuals també.
** El temps de permanència en el forn és orientatiu.
** Els ous, és al gust, es deixen el temps que considerem necessari, tot i que com a millor queden és amb la clara quallada i el rovell poc feta.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari