Catalunya Diari

Recepta: Torre de colors

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de la torre de colors de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Barreja de verdures amb formatge de cabra que es pot fer qualsevol època de l'any, festa o diari, sempre és ben rebuda.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 4 persones

1 albergínia
1 carabassó
2-3 tomàquets
200 gr. de formatge de cabra
Reducció de vinagre de Mòdena
Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Renteu i talleu les verdures a rodanxes no molt fines. Passeu el carabassó i l'albergínia per la paella amb una mica d'oli. El tomàquet a rodanxes, introduïu-lo al microones 1-2 minuts, només perquè perdi la rigidesa. Talleu el formatge de cabra també a rodanxes d'igual gruix que les verdures. Munteu el plat: superposeu una rodanxa sobre l'altra d'albergínia, de tomàquet, formatge de cabra i carabassó, repetir un parell de vegades i dues torres per persona.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 
 

Comentaris

envia el comentari