Catalunya Diari

RECEPTA: Sorbet de síndria

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
El sorbte de síndria de la Dolors Mateu
El sorbte de síndria de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

A l'estiu, amb la calor, ve de gust un gelat, però també podem prendre un sorbet i si està fet amb fruita fresca millor. No et perdis aquesta recepta de la Dolors Mateu!

 

 

Ingredients per a 3-4 persones

½ Kg de síndria neta

  

  

 

Elaboració

Fiqueu a bullir 150 gr. de sucre amb 150 cc. d'aigua durant uns 5 minuts. Deixeu refredar. Tritureu la síndria i afegiu l'almívar, barregeu i guardeu a la nevera.

 

Escalfeu 50 gr. de sucre amb 2 cullerades d'aigua fins que es desfaci. Munteu a punt de neu la clara i afegiu molt a poc a poc l'almívar calent.

 

Barregeu amb el puré de la nevera i poseu-lo al congelador. Passada una hora ho tritureu i feu el mateix en l'hora següent. Deixeu 3 hores més al congelador.

 

L'apunt

Per triturar el sorbet es pot fer amb qualsevol robot, si no es té, es pot fer amb una forquilla.

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari