A l'estiu, amb la calor, ve de gust un gelat, però també podem prendre un sorbet i si està fet amb fruita fresca millor. No et perdis aquesta recepta de la Dolors Mateu!
½ Kg de síndria neta
Fiqueu a bullir 150 gr. de sucre amb 150 cc. d'aigua durant uns 5 minuts. Deixeu refredar. Tritureu la síndria i afegiu l'almívar, barregeu i guardeu a la nevera.
Escalfeu 50 gr. de sucre amb 2 cullerades d'aigua fins que es desfaci. Munteu a punt de neu la clara i afegiu molt a poc a poc l'almívar calent.
Barregeu amb el puré de la nevera i poseu-lo al congelador. Passada una hora ho tritureu i feu el mateix en l'hora següent. Deixeu 3 hores més al congelador.
Per triturar el sorbet es pot fer amb qualsevol robot, si no es té, es pot fer amb una forquilla.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?
Més notícies: