Catalunya Diari

RECEPTA: Tallarins amb salsa d'ou i ametlles

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Els tallarins amb salsa d'ou i ametlles de la Dolors Mateu
Els tallarins amb salsa d'ou i ametlles de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous un plat que en només 20 minuts, ens pot solucionar un àpat i que, sens dubte, està deliciós!

 

Ingredients per a 3 persones

200 gr. de tallarines

1 c / s de mantega

2 rovells d'ou

150-200cc. de llet evaporada

3 c / s  de formatge parmesà ratllat

50 gr. d'ametlles filetejades torrades.

Sal, pebre negre

 

Elaboració

En una cassola poseu aigua a bullir, afegiu sal i la pasta. Seguiu les instruccions del fabricant pel que fa al temps de cocció. Coleu i guardeu una mica de l'aigua de cocció.

 

En aquesta mateixa cassola poseu novament la pasta, la mantega, el formatge ratllat i barregeu bé. Ajunteu  els rovells amb la llet evaporada i aboqueu  a la cassola. Remeneu fins que s'integri tot. Afegiu una mica de pebre negre i incorporeu les ametlles laminades.

 

L'apunt

c/s = cullerada sopera

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari