La Dolors Mateu ens porta aquest dijous un plat que en només 20 minuts, ens pot solucionar un àpat i que, sens dubte, està deliciós!
200 gr. de tallarines
1 c / s de mantega
2 rovells d'ou
150-200cc. de llet evaporada
3 c / s de formatge parmesà ratllat
50 gr. d'ametlles filetejades torrades.
Sal, pebre negre
En una cassola poseu aigua a bullir, afegiu sal i la pasta. Seguiu les instruccions del fabricant pel que fa al temps de cocció. Coleu i guardeu una mica de l'aigua de cocció.
En aquesta mateixa cassola poseu novament la pasta, la mantega, el formatge ratllat i barregeu bé. Ajunteu els rovells amb la llet evaporada i aboqueu a la cassola. Remeneu fins que s'integri tot. Afegiu una mica de pebre negre i incorporeu les ametlles laminades.
c/s = cullerada sopera
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?