Catalunya Diari

RECEPTA: Tomàquets gratinats farcits de carabassó i tonyina

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge dels tomàquets gratinats de la Dolors Mateu
La Dolors Mateu ens ensenya aquest dijous a menjar verdura d'una forma diferents | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens diu aquest dijous que: «No sé quins costums teniu a les vostres cases però a la meva el consum de verdures és diari i m'agrada variar». Per aquest motiu, els tomàquets, tan emprats en la cuina en forma de sofregits, salses o amanides també es poden utilitzar com a 'recipient' per omplir tant en fred com en calent. Sona bé, oi?

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4 persones

4-5 tomàquets pera forts

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Renteu i partiu els tomàquets al llarg, buideu la part central amb una cullereta i reserveu-la.

  

 

Renteu el carabassó i piqueu en robot o similar, afegireu la tonyina i la polpa dels tomàquets buidats. Salpebreu. Ompliu amb aquesta farsa els mitjos tomàquets, poseu per sobre la barreja del pa ratllat, pressioneu una mica per compactar-ho. Ruixeu amb un fil d'oli. Coure al forn calent a 180° durant uns 20 minuts o fins que es daurin.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?



Comentaris

envia el comentari