Catalunya Diari

RECEPTA: Torrades de panses amb pebrots caramel·litzats i crema de formatge

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge de les torrades de panses de la Dolors Mateu
La Dolors Mateu ens convida a fer l'aperitiu d'una forma deliciosa | Dolors Mateu

Preparar-te alguna coseta per fer o prendre el "vermut", pot ser cosa fàcil i ràpida amb un bon resultat. I si no us ho creieu, estigueu atents a la recepta de la Dolors Mateu d'aquest dijous.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 16 llesquetes

16 llesquetes de pa torrat amb panses

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Barregeu bé el formatge crema de cabra amb la nata per muntar, ha de quedar una crema fina, tireu pebre negre al vostre gust, poseu en una màniga pastissera. Poseu damunt les llesquetes de pa els pebrots caramel·litzats, a sobre una mica de la crema de formatge i per decorar uns ous de lumpus o fals caviar.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari