Catalunya Diari

RECEPTA: Truita d'espàrrecs de marge amb formatge de cabra

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge de la truita de la Dolors Mateu
Imatge de la truita de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Quantes vegades heu pensat que voleu truita però no sabeu de que us la voleu fer? Que sigui fàcil, ràpida i bona. Bé, doncs la Dolors Mateu ens porta aquest dijous la solució. 

 

 

Ingredients per persona

4- 5 espàrrecs de marge

2 c / s de formatge de cabra ratllat

1 ou

1 rajolí de llet evaporada

Orenga, sal,

Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

Renteu els espàrrecs i rebutgeu la part més llenyosa, talleu-los  a rodanxes petites i col·loqueu-les en una paella amb una mica d'oli, sal i a foc mig coure uns 6-8 minuts. Reserveu.

 

Mentre en un recipient bateu  l'ou amb una mica de llet evaporada, el formatge ratllat, un pessic de sal i orenga. A la paella, abans utilitzada, qualleu una truita plana.

 

Emplateu  col·locant la truita al plat, en una meitat poseu els espàrrecs reservats i tapeu-los amb l'altra meitat de la truita. Decoreu amb les puntes dels espàrrecs i regueu amb una mica d'oli de julivert i de tomàquets secs.

 

L'apunt

La quantitat de llet evaporada és només un rajolí per que quedi més esponjosa.

** Si no hi ha llet evaporada doncs llet, també va bé.

** L'oli de julivert es fa batent unes fulles d'aquest amb oli.

** L'oli de tomàquets secs es fa, previ remull de 12 hores d'un parell de tomàquets secs, picar-los bé i barrejar-los amb oli.

Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar aquestes altres receptes de la Dolors Mateu...

 



Comentaris

envia el comentari