Catalunya Diari

20 nous espectacles a la 21a Mostra d’Arts Escèniques de Lleida

20 nous espectacles a la 21a Mostra d’Arts Escèniques de Lleida| Redacció - Fotografia: Turisme de Lleida

 Al llarg de les 38 funcions que tindran lloc als diferents espais del teatre de l’Escorxador, s’hi podran veure diferents gèneres, com comèdia, teatre familiar i dansa, així com espectacles multidisciplinars i molt propers a les noves tendències.
 
Aquesta cita amb les arts escèniques serveix com a plataforma de difusió i de distribució. Enguany hi participen diferents grups i companyies, des de les històriques com Toar o Aem Teatre, als grups amateurs vinculats a entitats i associacions de Lleida, sense límits d’edat. Hi participen grups de joves, així com grups de jubilats vinculats a diferents casals o llars.
 
El grup Xip Xap participa enguany a la mostra per celebrar la funció número 500 de la Lletera, una versió del conte de la Lletera, adreçat a un públic familiar.
 
La mostra s’anomena Josep Fonollosa 'Fono' des de l’any 2006, en homenatge al desaparegut actor i activista cultural de la ciutat.
 
Companyies participants són: Teatre persistent Guindàvols, Peña Flamenca Duende y Pureza, Xip Xap, Josafat, Mirat al Sharq/Ballet Monica Tello, Teatre del Talión, Fuslat, Godots Teatre, Asseniors, Teatre de la Gent Gran, Taller de Teatre de Llívia, Petit Format, Aem- Belles Arts Teatre, La Zambra, Miscel·lània/Amartis, Arts Dansa, S.O.M Teatre, Playing, Hangar Teatre, Grup d’Assaig la Mercè, Muvmentics, Albeniz, Yin Teatre, Esbart Arrels, Raíces, Las Dolores, Miscel·lània/4 forques, Toar i Còrnia.Comentaris

envia el comentari