Catalunya Diari

25 metres de coca solidària de la Diada que degustaran 200 persones

25 metres de coca solidària de la Diada que degustaran 200 persones| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, han acompanyat al president del Gremi de Forners de Lleida, Manel Llaràs, i al president del Banc d’Aliments de Lleida, Josep M. Forné, en la presentació d’aquesta coca, que commemora la Diada Nacional de Catalunya. Elaborada amb pebrot, albergínia i formatge del territori, representa la senyera. 
 
Llaràs ha explicat que la coca pretén commemorar la Diada de l’11 de Setembre alhora que contribueix de manera solidària amb el Banc d’Aliments. En aquest sentit, Forné ha destacat que aquesta acció té una doble vessant: per una banda, creativa, per la capacitat que tenen d’inventar algun producte per celebrar dies especials; i, per l’altra, solidària, perquè han pensaten compartir-la amb les persones que més ho necessiten.
 
La coca també es vendrà als forns i establiments de la ciutat així com a l’estand del Gremi a la Plaça Paeria del 6 a l’11 de setembre.


Comentaris

envia el comentari