Catalunya Diari

25 perspectives del campanar de la Seu Vella, a la FECOLL

25 perspectives del campanar de la Seu Vella, a la FECOLL| Redacció - Fotografia: Missatges

 

El campanar de la Seu Vella vist des de diferents indrets de la ciutat. Aquest és el fil conductor de la nova exposició que acull la sala Manolo Calpe de la Fecoll, una mostra que romandrà oberta fins al pròxim 24 de març i que exhibeix les obres del pintor lleidatà Josep M. Batlle. 

'Visions del Campanar' és un conjunt de 25 acrílics en petit format que capturen el campanar de la Seu Vella des de perspectives molt diverses; unes perspectives que vénen marcades pel lloc des d’on es visualitza la torre insígnia de la capital del Segrià. 
 
Així doncs, Batlle (Lleida, 1954) dibuixa les diferents cares que pot mostrar aquesta icona de la ciutat de Lleida amb resultats sorprenents. Des del carrer Cavallers, la plaça Sant Joan, l’església Sant Martí, l’estació de trens, la passarel·la, el monument als Tres Tombs o des del riu Segre, el pintor dibuixa els variats punts de vista de la torre del campanar de la Seu Vella.
 
La mostra es pot veure a la seu de la Fecoll, ubicada al carrer Obradors, 2, de dilluns a divendres des de les 9.30 a les 19.30 hores. L’entrada és lliure.


Comentaris

envia el comentari