Catalunya Diari

259 espectacles opten a la Fira de Titelles de Lleida de 2015, un 15% més

259 espectacles opten a la Fira de Titelles de Lleida de 2015, un 15% més| EP - Fotografia: Fira de Titelles de Lleida

 

El Centre de Titelles de Lleida ha rebut 259 propostes d'espectacles per a participar en l'edició de la Fira de Titelles de Lleida de 2015, una xifra que supera en un 15% el nombre d'espectacles presentats en la convocatòria de la mostra de 2014.

Segons el Centre de Titelles, organitzador de la mostra, "aquest augment d'obres evidencia el bon estat de salut del certamen". La Fira arribarà el 2015 a la seva vint-i-sisena edició i se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de maig.
 
L'entitat considera la Fira una plataforma de mercat d'interès per a tots els professionals del sector en què les companyies, a més de participar, obtenen nombrosos beneficis en forma de futurs contractes d'actuacions.
 
Segons les seves dades, aquest any opten a participar 65 companyies catalanes, 103 companyies de la resta d'Espanya i 91 companyies de països estrangers.
 
Durant les properes setmanes, els organitzadors veuran els vídeos dels muntatges per seleccionar la programació de la propera fira, en la qual està previst que actuïn entre 20 i 30 companyies.


Comentaris

envia el comentari