Catalunya Diari

4.300 persones acudeixen a les Nits d'Estiu de Lleida

4.300 persones acudeixen a les Nits d'Estiu de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Nits d’Estiu

La major afluència de públic va ser el cap de setmana del 13 i 14 de juliol on 700 persones van disfrutar de la versió d’'Oliver Twist' a càrrec d’Hangar Teatre dels Magraners, així com les 600 persones que van assistir a la representació de 'Les mil i una nits' protagonitzada per les companyies de l’Aula de Teatre. 'Dancing on the Best', de Dancescape i la 'Banda Roig Tarda' d’Alcarràs han estat dos dels espectacles que també han gaudit de molt públic.

L'alcaldessa accidental, Montse Parra, ha valorat molt positivament el nombre de públic que ha assistit als espectacles i ha afirmat que "l'oferta artística i cultural de les Nits d'Estiu és una mostra de tot el que fa la ciutat de Lleida al llarg de l'any".

El programa Nits d’Estiu 2012 té com a objectiu difondre el talent local a través d’espectacles de música, dansa, teatre i cinema. Durant quatre setmanes, dues bandes del territori; dues obres de teatre a càrrec de companyies de la ciutat com Hangar Teatre o les companyies de l’Aula de Teatre; un cap de setmana dedicat a la dansa amb la intervenció dels Centres Associats de Dansa i també l’Escola Dancescape, promotora del Festival The Best On, un dels principals festivals de dansa urbana de l’estat han plenat d’activitat els capvespres d’estiu de Lleida.

Una de les activitats estrella de l’estiu, dedicada a un públic familiar, ha estat el País del Banyetes, que ha tingut una afluència de 1.000 persones al llarg dels 5 espectacles programats a l’amfiteatre dels Camps Elisis. Aquesta activitat ha combinat el teatre i la música amb els contes i l’animació de diferents companyies lleidatanes.Comentaris

envia el comentari