Catalunya Diari

'A House in Asia' arriba dissabte a la Sala 2 del Teatre de l'Escorxador

'A House in Asia' arriba dissabte a la Sala 2 del Teatre de l'Escorxador| Redacció - Fotografia: Teatre de l'Escorxador

 

La Sala 2 del Teatre de l'Escorxador de Lleida acollirà aquest dissabte, a partir de les 20.30 hores, 'A House in Asia', una proposta d'acció i cinema en viu que parla de l'11S i de la dècada que el va seguir, a partir de l'operació Neptune Spear de l'exèrcit americà, que va acabar amb la mort d'OBL. 


Una operació que va començar amb la construcció d'una rèplica de la seva casa a Carolina del Nord per a l'entrenament dels marines. Se'n va fer una altra rèplica a Jordània per a la pel·lícula Zero Dark Thirty, i encara se n'han fet més per a videojocs i per a Second Life.


 


A través del seu llenguatge marca registrada (maquetes, video-projeccions, manipulació de vídeo en temps real i voluntariosos performers) l’Agrupación Señor Serrano presenta un western escènic on la realitat i les seves còpies es barregen, dibuixant un retrat despietadament pop de la dècada que va seguir l’11-S i que va donar pas al segle XXI. Passin i vegin.


 


Aquest espectacle es va estrenar al GREC Festival de Barcelona, i ha estat la passada edició de FiraTàrrega i del Terrassa Noves Tendències, alguns dels aparadors més importants d’arts escèniques del país.


 


Les entrades per a l'espectacle oscil·len entre els 10 i els 14 euros.Comentaris

envia el comentari