Catalunya Diari

A la venda les entrades del Teatre de la Llotja per la nova temporada gener-maig

A la venda les entrades del Teatre de la Llotja per la nova temporada gener-maig| Redacció - Fotografia: Teatre de la Llotja

 

El Teatre de la Llotja posa a la venda aquest dimarts, a partir de les 17.00 hores, les entrades per assistir de públic a algun dels espectacles de la nova temporada (gener-maig) d'aquest espai. Una programació que començarà el dia 6 de gener i finalitzarà el 14 de maig.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web del Teatre de la Llotja, a les taquilles del teatre (de dilluns a dissabte de 17.00 a 21.00 hores) i a l'Oficina de Turisme de Lleidam ubicada al carrer Major, 31 bis. Per aquesta temporada es posen a la venda abonaments per a les obres de Teatre i tarifa familiar per a menors de 16 anys per als dos espectacles de dansa i l'òpera.
 
La programació és molt àmplia i variada, i ofereix diferents gèneres i estils. Al mes de gener, el dia de Reis (6 de gener) començaran amb el ballet 'El Trencanous', de la companyia Russian Classical Ballet; després se seguirà amb una producció de La Perla 29 aclamada per públic i crítica, 'L’orfe del clan dels Zhao'; l’espectacle 'Celtic Legends' farà reviure al públic la cultura irlandesa amb música i 25 ballarins a l’escenari, i l’obra de teatre 'La ratonera', d’Àgata Christie, incitarà a descobrir l’assassí.
 
Al febrer arribarà El Foraster més famós de Catalunya, Quim Masferrer, amb un monòleg trepidant dirigit per Ramon Fontserè (Els Joglars); el segueix un dels cantants amb més èxit de l’actualitat estatal, Sergio Dalma, i la tornada de Rosa Novell als escenaris amb l’obra 'L’última trobada', dirigida i interpretada per Abel Folk, que és també una de les cinc obres teatrals programades.
 
Al març, música i diversió per als més petits amb l’autèntic xou de Disney: 'Disney Live', que ens presentarà Mickey’s Music Festival, i després un altre musical, aquest per a adults, '¡50 sombras! El musical', una comèdia musical basada en el best-seller 50 sombras de Grey.
 
A l’abril, Emma Vilarassau pujarà de nou a l’escenari lleidatà amb 'Fedra', juntament amb Mercè Sampietro, Lluís Soler i Jordi Banacolocha, entre d’altres, i tots dirigits per Sergi Belbel; després tornarem a tenir ballet clàssic amb la companyia Ballet Nacional de Argentina, que surt de gira per primera vegada i ens oferirà cinc peces clàssiques; el 25 d’abril seran Sílvia Pérez Cruz & Raül Fernández Miró els que amb només la seva veu i la seva guitarra ompliran d’intensitat emocional el teatre; i el mes d’abril s’acabarà amb una de les òperes més conegudes per tots, 'Turandot', de Giamoco Puccini.
  
Maig, l’últim mes de programació començarà amb un espectacle inclòs dins de la Fira de Titelles de Lleida, 'La casa flotant', coproduït pel Gran Teatre del Liceu, el Festival Internacional de Música i Danza de Granada i la companyia La Maquiné. I tot seguit arribarem a les Festes de Maig amb tres espectacles per gaudir-los amb tota la família: el nou xou del Mag Lari, 'Lari·Poppins', 'La extraña pareja' i el musical de Peppa Pig, la porqueta més famosa de la televisió.
 
L’última actuació de la temporada serà el concert de Joan Manuel Serrat, que ens presentarà el seu nou disc, 'Antología desordenada', en commemoració del seu 50è aniversari als escenaris.
 
Novetat
Aquesta programació incorpora dos nous espectacles als presentats en aquell moment: el concert 'Symphonic Rhapsody of Queen', un show simfònic sense precedents, una fusió entre el rock en estat pur i la clàssica. Un espectacle que reviu els principals èxits de la banda anglesa i que estarà a la Llotja el 6 de febrer. Al març els amants d’ABBA també tindran la possibilitat de reviure tots els èxits d’aquest mític grup suec amb el concert 'Symphonic of Abba' que es podrà veure el 26 de març.
 
Symphonic Rhapsody of Queen
6 de febrer, 21.00 hores
Preu Amic 44 euros / Preu General 49 euros / Preu Grup 41 euros
 
Symphonic of Abba
26 de març, 21.00 hores
Preu Amic 44 euros / Preu General 49 euros / Preu Grup 41 euros


Comentaris

envia el comentari