Catalunya Diari

A la venta les entrades pels espectacles de la Llotja

A la venta les entrades pels espectacles de la Llotja| Redacció - Fotografia: Teatre de la Llotja

 

web del teatre.

Amb l'objectiu de millorar el servei de venda d’entrades s'ha implantat un nou sistema de venda més còmode i avançat, que permet imprimir les entrades comprades a través d’internet, directament des de casa. Ara quan es comprin des de casa ja no serà necessari apropar-se a un caixer per imprimir-les.
 
Una de les novetats d'aquest any, i amb l'objectiu de facilitar l'accés al teatre als joves d'entre 14 i 25 anys, l'entitat ha creat la Butaca Jove. Els joves podran comprar entrades de qualsevol funció de la programació oficial amb un 75% de descompte, gràcies al patrocini de l'emissora de ràdio Els 40 Principals.Aquestes localitats només es podran comprar a la taquilla del teatre mostrant el DNI conforme es té l’edat per accedir a la Butaca Jove.  
 
Les entrades Butaca Jove dels espectacles de setembre i octubre (Montserrat Caballé, Els Amics de les Arts, Violines y Trompetas, Lazy Town, Mag Lari, Sergio Dalma i Carmen) es podran comprar a partir del 16 de juliol. Les entrades de novembre, desembre i del 3 de gener  (La Familia Irreal, My Fair Lady, Incendis, Soweto Gospel Choir, Llotja Jove Festival i el Festival de Nadal), a partir del 17 de setembre.


Comentaris

envia el comentari