Catalunya Diari

Els acrílics de Jacint Vilà s'exposen aquest octubre a la Fecoll

La mostra a la Fecoll romandrà oberta fins al 31 d’octubre

Imatge de l'artista a la Fecoll
Imatge de l'artista a la Fecoll | LleidaDiari.cat

La sala Manolo Calpe de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) acull aquest mes d’octubre una exposició de pintura acrílica obra de l’artista Jacint Vilà. Vilà mostra diferents quadres amb una temàtica diversa que incideix en la força del color com a expressió temàtica. La mostra inclou des de paisatges, fins a figures humanes o racons d’indrets tan diversos com Àger, Menorca, Txernòbil o Moçambic.

Jacint Vilà (Rosselló, 1947) és un pintor autodidacte que va iniciar-se en la creativitat artística fa tres anys. Els seus inicis van centrar-se a plasmar paisatges i ara s’aboca en l’exploració de la figura humana amb les seves diferents facetes. Vilà ha fet diverses exposicions, entre les quals destaquen les realitzades a la Sala Unió d’Alpicat i a la sala d’exposicions de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. La mostra a la Fecoll romandrà oberta fins al 31 d’octubre, en horari de 9.00 del matí fins a les 20.00 hores (de dilluns a dijous) i els divendres de 9.00 a 14.00 hores. L’entrada és lliure.

Altres exposicions a la Sala Manolo Calpe de la Fecoll

La sala Manolo Calpe de la Fecoll ha acollit durant tot el mes de setembre una exposició de l’artista lleidatà Ramon Vallés sota el nom genèric de «Racons de Lleida». La mostra comprèn una vintena dels millors acrílics del pintor d’Almatret que permeten descobrir diferents imatges de carrers de Lleida o de la Seu Vella, així com altres indrets del territori com Guimerà, La Fuliola o Bellver de Cerdanya. Vallés (1947) ha volgut incloure també en l’exposició la imatge guanyadora del Concurs de Cartells de l’Aplec de l’Horta de Lleida 2018 i quadres de natures mortes i de paisatges mariners. La mostra s'ha pogut veure fins al 28 de setembre de dilluns a dijous, de 9.00 del matí fins a les 20.00 hores, i els divendres de 9.00 a 14.00 hores. L’entrada també era lliure per a tots els que vulguessin visitar-la.

  


Comentaris

envia el comentari