Catalunya Diari

‘Electric Babyland’, un nou espectacle per a nadons a l’Espai Orfeó

‘Electric Babyland’, un nou espectacle per a nadons a l’Espai Orfeó| Redacció - Fotografia: Orfeó Lleidatà

 

La companyia Bruc Brothers estrenarà a Lleida l’espectacle familiar ‘Electric Babyland’, en el qual els nadons de 0 a 3 anys participaran de forma activa d’un conte musical que té com a eix la música electroacústica. L’actuació tindrà lloc aquest diumenge a l’Espai Orfeó i se’n faran dos sessions: a les 11.00 i a les 12.00 hores.

La Fundació Orfeó Lleidatà ha organitzat aquest muntatge després de la gran acollida de l’espectacle ‘Núvols amb nadons’, en què es van exhaurir les entrades per a les dos funcions programades el passat 5 de març.
 
El públic prendrà part activa de l’espectacle i ajudaran en la creació de la banda sonora amb instruments electroacústics especialment dissenyats per a nadons. La història del conte musical es desenvoluparà al laboratori de Mr. Sound i la Dotti, dos personatges que viuen al subsòl d’una ciutat i que s’encarreguen de posar sons en la vida quotidiana dels seus ciutadans.
 
L’actor i dramaturg francès Christophe Sainsot Tintou, especialista en contes musicals infantils, és l’autor de l’obra i un dels dos intèrprets, juntament amb l’actriu catalana Sílvia Dotti. La producció compta amb escenografia i direcció tècnica de Germán De Laforé i Nevermai.
 
Bruc Brothers és una companyia que va ser fundada l'any 2012 amb l'objectiu de presentar al públic infantil obres originals musicals en diferents idiomes per reflectir la diversitat cultural de la societat catalana. Aquestes obres presenten un fort contingut pedagògic.
 
‘Electric Babyland’ és el segon espectacle que la Fundació Orfeó Lleidatà ha programat enguany per a un públic familiar amb nens d’entre 0 i 3 anys. L’entitat ha apostat per produccions especialment dissenyades per a nadons i amb elements interactius per tal d’oferir espectacles per a aquesta franja d’edat, un públic familiar que demanda d’aquest tipus d’activitats.


Comentaris

envia el comentari