Catalunya Diari

Agenda cultural dels dies 18 i 19 d'agost

Agenda cultural dels dies 18 i 19 d'agost| Lleida al minut

 

 

 
 
 
 

  

   

  

El poble de Llavorsí es prepara per acollir aquest diumenge, dia 19 d’agost, una nova edició del Concurs Internacional de Gossos d’Atura del Pallars Sobirà, una activitat que cada any atrau als Prats de la Coma entre 2.500 i 3.000 persones. 
 

  

 

  

 

  

 
 

  

   

  

El Teatre l’Amistat de Mollerussa serà l’escenari aquest dissabte a partir de les 22.00 hores d’un dels 15 concerts que el Festival de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) ha programat enguany amb motiu de l’onzena edició del certamen. 
 

  

 

  

 
 

  

   

  

Aquest dissabte es celebra a la Pobla de Cérvoles (Garrigues) la 5a Cursa de Muntanya Transllena, una competició que compta amb dues categories: una d'atlètica de 13 quilòmetres de recorregut i una caminada popular de 9 quilòmetres.
 

  

 

  

 

  

 

  

 
 

  

   

  

El Passeg dera Libertad de Vielha acull del 17 al 19 d'agost la fira 'Hèt a man, hèt aciu', una fira de productes artesanals que engloba als artesans i artistes de la Val d’Aran i que enguany arriba a la seva tercera edició. 
 

  

 

  

 

  

 

  

 
 
 

  

   

  

Els artistes Xoán Anleo i Francesc Abad han decidit fer donació d’obres seves al Centre d’Art La Panera. D’aquesta manera, el centre d'art lleidatà amplia la seva col·lecció amb dos creadors amb els quals ha treballat recentment. 
 

  

 

  

 
 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

L’Associació Agrat de Tàrrega ha organitzat per aquest estiu un servei d’autocars que recorrerà les diferents festes majors de la província de Lleida. Sota el nom d’'Agratour', el servei neix amb un doble objectiu: gaudir de les festes dels pobles veïns i evitar que la gent agafi el cotxe quan ha begut.
 

  

 

  

 

  

 

  

 
   

  

L’Ajuntament de Lleida i el Patronat de la Fundació Privada AAVC (Associació d’Artistes Visuals de Catalunya – Hangar) han signat en els darrers dies un contracte mitjançant el qual aquesta associació, amb seu a Barcelona, dipositarà la seva col·lecció d’obres al Museu d’Art Jaume Morera.
 

  

 
 
 

  

 

  

 

  

 

  

   

  

Alcarràs ha organitzat per les nits d'estiu d'aquest juliol i agost un cicle de música i monòlegs al carrer per tal de perllongar l'oferta lúdica a la vila més enllà dels actes propis de la festa major. Es tracta del cicle 'Nits a la fresca', que tindrà lloc els dissabte de juliol i agost, a més a més del 14 d'agost.
 

  

 

  

 

  

 
   

  

L'equip de govern d'Alcarràs, a través de la Regidoria de Patrimoni, posa en marxa el primer concurs de fotografia 'Una mirada al patrimoni', amb l’objectiu de potenciar, dinamitzar i donar a conèixer els diferents aspectes materials i immaterials de la vila a través dels ulls dels alcarrassins.
 
 

  

 

  

 

  

 

  

  

   

  

El concert de la Banda Municipal de Lleida 'De la simfonia al pas-doble' inicia aquesta nit les actuacions musicals que es duran a terme a la plaça de la Llotja en el marc de les Nits d'Estiu. Les activitats s'allargaran fins al setembre.
 

  

 
 

  

 

  

 

  

 

  

   

  

Autobusos de Lleida ha posat en marxa avui divendres i fins el 14 d'octubre el bus turístic. La campanya d'aquest estiu potencia especialment les visites al Castell de Gardeny, que estarà obert de dimarts a diumenge i tindrà entrada gratuïta pels usuaris del bus turístic.
 

  

 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

La Seu d'Urgell inicia aquest divendres 6 de juliol el programa INSOMNI Estiu 2012, un projecte que engloba més d'una quinzena d'activitats lúdiques, esportives i culturals per a l'oci nocturn, dirigides als i les joves de la localitat i comarca.
 

  

 
 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

Lleida ja llueix els dos caps del reconegut artista Antonio López en dues places de la ciutat. Les peces, 'Dia' i 'Nit', es podran contemplar fins a l’octubre, mentre té lloc a la Fundació Sorigué la mostra que el reconegut artista exposa, amb més de mig centenar d’obres.
 

  

 

  

 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

Aquesta tarda s'ha instal·lat a Lleida el primer dels dos caps gegants de l'artista madrileny Antonio López. Aquesta escultura, anomenada 'Dia' i que simbolitza el cap d'un bebè amb els ulls oberts, s'ha ubicat a la rotonda que hi ha entre el carrers Alcalde Pujol i Cristòfol de Boleda.
 
 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

   
 

  

Et proposem un recorregut nostàlgic que et permet retrocedir en el temps, una experiència imprescindible per als amants del ferrocarril i de la natura en estat pur. Es tracta d'un viatge inoblidable per les Terres de Lleida fins als llacs del Prepirineu: sortim del Segrià, travessem la Noguera i el Montsec i arribem al cor del Pallars Jussà.
 

  

 
 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

La piscina municipal de La Seu d'Urgell obrirà les seves portes aquest dissabte per iniciar la temporada d'estiu, que enguany s'allargarà fins el 2 de setembre. Per celebrar l'inici de temporada, el Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc ha organitzat per aquest dia una jornada de 'portes obertes' (entrada gratuïta per a tothom). 
 

  

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

Cappont, Balàfia, Pardinyes i Bordeta obren les piscines

  

Les piscines del barris de Cappont, Pardinyes, Balàfia i la Bordeta inauguren la temporada estival aquest dissabte, dia 16 de juny. La resta, ubicades al Secà, Magraners i Gardeny, ho faran una setmana més tard, el proper 23 de juny. 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

   

  

Mollerussa donarà aquest dissabte el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines. Aquesta temporada s'inicia amb una sèrie de novetats pel que fa a l’oferta de cursos de natació i també una major diversificació dels abonaments. 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

Exposició d'Antonio López a la Fundació Sorigué

  

  

La Fundació Sorigué exposa més de mig centenar d'obres de l'artista, que es podran visitar fins al dia 30 d'octubre. Algunes d'aquestes arriben a Lleida directament del seu taller, inacabades, inèdites per aquesta mostra.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

Agenda d'activitats de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lleida

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

Agenda cultural de l'Urgell

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

Agenda d'activitats CaixaForum Lleida

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Agenda d'activitats de Turisme de Lleida

 

 

 

 

  

  

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

Agenda d'activitats de la Paeria

 

 Comentaris

envia el comentari