Catalunya Diari

Agenda cultural dels dies 23 i 24 de gener

Agenda cultural dels dies 23 i 24 de gener| Lleida al minutLa localitat de Soses ja ho té tot a punt per celebrar aquests dies la seva Festa Major d'Hivern, una celebració que arribarà aquesta setmana amb un seguit d’activitats que es desenvoluparan en dos jornades: el dimecres 20 i el dissabte 23 de gener.
CaixaForum Lleida acollirà els dissabtes 23 i 30 de gener, a les 18.00 hores, l'espectacle 'Faristolitis'. El Quartet Brossa, reconegut pel compromís que té amb la música contemporània i per la renovació que ha fet del repertori clàssic, coincidiran en aquesta ocasió dalt de l'escenari amb l'univers poètic i sensible del reconegut titellaire Jordi Bertran.


L'Acadèmia d’Escacs Josep Oms i Club d’Escacs (ADEJO) ja té perfilats tos els detalls de la segona edició de la Lliga ADEJO - Campionat d’Escacs Escolar per equips, que es desenvoluparà en sis jornades des del 22 de gener fins al 29 d’abril.

Mollerussa ha presentat aquest dimarts la temporada d'hivern del Teatre de L'Amistat. Entre les representacions programades destaca el musical 'Gisela y el libro mágico'; el 'Show APM?' i l'espectacle 'The Fifties Club', de la colla dels 50 i més.

Ramaderia Pifarré ha organitzat el proper dissabte, dia 23 de gener, la collita de panís més reivindicativa i solidària. L'empresa necessita fer entrar una màquina recol·lectora per poder collir una hectàrea de panís a la finca. Al no poder fer-la entrar pel camí de la discòrdia, "hem donat la volta en positiu al problema".
La capital de la Segarra compta amb una nova proposta turística en format de paquet per a grups de deu o menys persones que combina un maridatge gastronòmic amb el patrimoni cultural de la ciutat. Els preus de l'activitat, en funció de la durada i la visita dels espais, oscila entre els 20 i els 95 euros.El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha creat una nova ruta de transport a demanda. Es tracta d'un servei que farà la ruta de Sort fins a l'estació d'esquí d'Espot, amb parada a les poblacions de Rialp, Llavorsí, Escaló i Espot.L'estació de Boí Taüll Resort disposarà enguany d'una pista de gel, amb la que complementarà la seva oferta d'activitats d'après-ski. Situada a les instal·lacions centrals del Pla de l'Ermita, el nou espai entrarà en funcionament aquest dissabte, a partir de les 17.00 hores, amb activitats d'animació per part de l'equip del Resort.
L'estació d'esquí de Boí Taüll Resort iniciarà la temporada 2015/2016 aquest Pont de la Constitució. I ho farà amb un cap de setmana dedicat a l'esquí de debutants i a les activitats en família, oferint una promoció molt especial i atractiva.

La Fundació Sorigué ha presentat In the beginning was..., una exposició intimista de la reconeguda artista japonesa Chiharu Shiota composada per quatre monumentals instal·lacions i una sèrie de llenços. Shiota combina els colors roig i negre i utilitza la llana i, per primer cop la pedra, per connectar amb l'origen de l'univers i de la humanitat i, a la vegada amb Sorigué.L'Obra Social La Caixa obrirà el proper 17 de setembre la nova temporada d'exposicions del CaixaForum Lleida amb la mostra 'Sorolla. Apunts a la sorra', una mostra on es presentaran un centenar d'obres que descobreixen al pintor com a dibuixant.
Comentaris

envia el comentari