Catalunya Diari

Agenda cultural dels dies 8 i 9 de setembre

Agenda cultural dels dies 8 i 9 de setembre| Lleida al minut

 

 
 
 
 

  

   

  

La companyia lleidatana El Celler d'Espectacles representarà a FiraTàrrega l'obra 'Moby Dick', una adaptació per a públic adult de l'obra de Herman Melville. La representació, de 60 minuts i d'entrada gratuïta, es podrà veure els dies 7, 8 i 9 de setembre a la Plaça del Mestre Güell de Tàrrega.
 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

La ciutat de Tàrrega es convertirà els dies 6, 7, 8 i 9 setembre en un escenari gegant, d'uns 90 quilòmetres quadrats d'extensió, on hi actuaran un total de 56 companyies de l'Estat espanyol, 38 d'elles catalanes, i 12 formacions internacionals, a més de representar-se tres projectes transnacionals.
 

  

 
 

  

   

  

La 359 edició de la festa major de Solsona, en honor a la Mare de Déu del Claustre, s’obren oficialment el divendres 7 de setembre. Una celebració que un any més no sacrifica cap acte, "tot i la la situació econòmica extraordinària en la qual ens trobem", ha explicat la regidora de Cultura, Sara Alarcón.
 

  

 
 

  

 

  

   

  

L'artista andorrana Gemma Piera exposarà a la sala 'La Cuina' de la Seu d'Urgell la mostra titulada 'Diàlegs i desconcerts' del 6 al 30 de setembre. En aquesta exposició, Piera presenta una visió molt personal i peculiar sobre la indiferència generalitzada en la que s'ha instal·lat el nostre món, a partir de fang i foc.
 

  

 

  

 

  

 
   

  

Lleida era fins ara la única província catalana que no tenia una cervesa pròpia de la zona. Ara ja la té. Es diu Genó, com el jaciment arqueològic d'Aitona, i des del passat mes de maig es pot trobar a diferents establiments de la ciutat, com ara a l'On the Rocks.
 

  

 

  

 

  

 

  

 
 
 

  

   

  

Els artistes Xoán Anleo i Francesc Abad han decidit fer donació d’obres seves al Centre d’Art La Panera. D’aquesta manera, el centre d'art lleidatà amplia la seva col·lecció amb dos creadors amb els quals ha treballat recentment. 
 

  

 

  

 

  

 
 
   

  

La companyia de My fair Lady anul·la les actuacions previstes a la Llotja de Lleida aquesta temporada. Així mateix, les actuacions infantils programades per Nadal, 'Piratas' i 'Mimirichi', també desaparixen de la programació, segons ha anunciat avui la Fundació Teatre de la Llotja.
 
 

  

 
 

  

 

  

 

  

 
   

  

L’Ajuntament de Lleida i el Patronat de la Fundació Privada AAVC (Associació d’Artistes Visuals de Catalunya – Hangar) han signat en els darrers dies un contracte mitjançant el qual aquesta associació, amb seu a Barcelona, dipositarà la seva col·lecció d’obres al Museu d’Art Jaume Morera.
 

  

 
 
 

  

 

  

 

  

   

  

Autobusos de Lleida ha posat en marxa avui divendres i fins el 14 d'octubre el bus turístic. La campanya d'aquest estiu potencia especialment les visites al Castell de Gardeny, que estarà obert de dimarts a diumenge i tindrà entrada gratuïta pels usuaris del bus turístic.
 

  

 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

La Seu d'Urgell inicia aquest divendres 6 de juliol el programa INSOMNI Estiu 2012, un projecte que engloba més d'una quinzena d'activitats lúdiques, esportives i culturals per a l'oci nocturn, dirigides als i les joves de la localitat i comarca.
 

  

 
 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

Lleida ja llueix els dos caps del reconegut artista Antonio López en dues places de la ciutat. Les peces, 'Dia' i 'Nit', es podran contemplar fins a l’octubre, mentre té lloc a la Fundació Sorigué la mostra que el reconegut artista exposa, amb més de mig centenar d’obres.
 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

Aquesta tarda s'ha instal·lat a Lleida el primer dels dos caps gegants de l'artista madrileny Antonio López. Aquesta escultura, anomenada 'Dia' i que simbolitza el cap d'un bebè amb els ulls oberts, s'ha ubicat a la rotonda que hi ha entre el carrers Alcalde Pujol i Cristòfol de Boleda.
 
 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

   
 

  

Et proposem un recorregut nostàlgic que et permet retrocedir en el temps, una experiència imprescindible per als amants del ferrocarril i de la natura en estat pur. Es tracta d'un viatge inoblidable per les Terres de Lleida fins als llacs del Prepirineu: sortim del Segrià, travessem la Noguera i el Montsec i arribem al cor del Pallars Jussà.
 

  

  

  

Exposició d'Antonio López a la Fundació Sorigué

  

  

La Fundació Sorigué exposa més de mig centenar d'obres de l'artista, que es podran visitar fins al dia 30 d'octubre. Algunes d'aquestes arriben a Lleida directament del seu taller, inacabades, inèdites per aquesta mostra.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lleida

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda cultural de l'Urgell

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats CaixaForum Lleida

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de Turisme de Lleida

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de la Paeria


Comentaris

envia el comentari