Catalunya Diari

Agenda cultural, diumenge 15 de juliol

Agenda cultural, diumenge 15 de juliol| Lleida al minut

 

 
 

  

 

  

 
   

  

Sons d'arrel tradicional i nous corrents de fusió tornaran a confluir a Tàrrega aquest estiu amb la celebració del '15è Paupaterres · Festival de Ritmes Ètnics'. Serà els dies 13 i 14 de juliol al càmping municipal, amb una desena de grups en escena.
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 
 

  

   

  

El conegut esportista Fonsi Nieto conduirà aquest nit a Larida una trepidant sessió de ball. Després d’apartar-se del motociclisme, ara s’entrega al 100% a la seva altra gran passió: els plats i la música de ball. 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 
 

  

 

  

 
   

  

El Centre Cultural ‘Lo Casino’ d’Alcarràs tornarà a ser l’escenari durant aquest cap de setmana de juliol de la ‘Lan Party’, la festa de la informàtica i els vídeojocs que arriba a la seva desena edició, convertint-se així en la més veterana del territori.
 
 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 
 

  

   

  

Una nova edició de Cinemón, el cinema més solidari, ha començat aquest divendres. En aquesta setena edició es projectaran les pel·lícules 'Ciudad de Dios', 'Cometas en el Cielo' i 'Slumdog Millionaire'. La principal novetat d'enguany és un matinal de cinema per a nens i nenes.
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 
 

  

 

  

 
   

  

Rialp acollirà els dies 14 i 15 de juliol el campionat de Catalunya de futbol base femení. Durant el campionat s’estrenarà la pilota oficial de la Federació Catalana de Futbol.
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

  

 
   

  

El concert de la Banda Municipal de Lleida 'De la simfonia al pas-doble' inicia aquesta nit les actuacions musicals que es duran a terme a la plaça de la Llotja en el marc de les Nits d'Estiu. Les activitats s'allargaran fins al setembre.
 

  

 
 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 

  

 
   

  

Autobusos de Lleida ha posat en marxa avui divendres i fins el 14 d'octubre el bus turístic. La campanya d'aquest estiu potencia especialment les visites al Castell de Gardeny, que estarà obert de dimarts a diumenge i tindrà entrada gratuïta pels usuaris del bus turístic.
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 

  

L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell organitza per aquest mes de juliol tres visites culturals i agroalimentàries a una formatgeria artesana de la comarca. L'activitat, que s'emmarca dins 'La Ruta del Formatge', es durà a terme els dies 1, 15 i 29 de juliol.
 

  

 
 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 
 

  

 

  

 
   

  

La Seu d'Urgell inicia aquest divendres 6 de juliol el programa INSOMNI Estiu 2012, un projecte que engloba més d'una quinzena d'activitats lúdiques, esportives i culturals per a l'oci nocturn, dirigides als i les joves de la localitat i comarca.
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 
 

  

   

  

05 de Juliol de 2012 - Els amants de la bona cuina ja poden gaudir del projecte Pop Up gastronòmic, una iniciativa que sota el títol 'Corona del Rei' permetrà degustar 15 especialitats d’establiments lleidatans durant la primera quinzena del mes de juliol a la terrassa del Castell del Rei-La Suda.
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 
 

  

 

  

 
   

  

Lleida ja llueix els dos caps del reconegut artista Antonio López en dues places de la ciutat. Les peces, 'Dia' i 'Nit', es podran contemplar fins a l’octubre, mentre té lloc a la Fundació Sorigué la mostra que el reconegut artista exposa, amb més de mig centenar d’obres.
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 
 

  

 

  

 
   

  

Aquesta tarda s'ha instal·lat a Lleida el primer dels dos caps gegants de l'artista madrileny Antonio López. Aquesta escultura, anomenada 'Dia' i que simbolitza el cap d'un bebè amb els ulls oberts, s'ha ubicat a la rotonda que hi ha entre el carrers Alcalde Pujol i Cristòfol de Boleda.
 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 

  

 
   
 

  

Et proposem un recorregut nostàlgic que et permet retrocedir en el temps, una experiència imprescindible per als amants del ferrocarril i de la natura en estat pur. Es tracta d'un viatge inoblidable per les Terres de Lleida fins als llacs del Prepirineu: sortim del Segrià, travessem la Noguera i el Montsec i arribem al cor del Pallars Jussà.
 

  

 
 

  

 
 
 

  

 
 

  

 
 
 

  

 

  

 
   

  

La piscina municipal de La Seu d'Urgell obrirà les seves portes aquest dissabte per iniciar la temporada d'estiu, que enguany s'allargarà fins el 2 de setembre. Per celebrar l'inici de temporada, el Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc ha organitzat per aquest dia una jornada de 'portes obertes' (entrada gratuïta per a tothom). 
 

  

 
 

  

 
 

  

 

  

  

 

  

Cappont, Balàfia, Pardinyes i Bordeta obren les piscines

  

Les piscines del barris de Cappont, Pardinyes, Balàfia i la Bordeta inauguren la temporada estival aquest dissabte, dia 16 de juny. La resta, ubicades al Secà, Magraners i Gardeny, ho faran una setmana més tard, el proper 23 de juny. 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 
   

  

Mollerussa donarà aquest dissabte el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines. Aquesta temporada s'inicia amb una sèrie de novetats pel que fa a l’oferta de cursos de natació i també una major diversificació dels abonaments. 

  

  

  

  

Exposició d'Antonio López a la Fundació Sorigué

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lleida

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats CaixaForum Lleida

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de Turisme de Lleida

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de la Paeria

Comentaris

envia el comentari