Catalunya Diari

Agenda cultural, diumenge 17 de juny

Agenda cultural, diumenge 17 de juny| Lleida al minut

 

   

  

El Centre BTT de Turisme de Lleida organitza aquest diumenge una sortida en marxa nòrdica amb sortida i arribada al Centre BTT, en horari de 09.00 a 13.00 hores. Durant la sortida s’ensenyarà la tècnica per realitzar correctament la marxa nòrdica, mentre es visita el Parc de la Mitjana i el Molí de Cervià.

  

  

 

  

 

  

 

  

El camp de futbol municipal Ramon Farrús – Atlétic Segre acull aquest diumenge de 9.00 a 21.30 hores un Torneig de Futbol 7 Femení amb equips provinents de Lleida i Tarragona. El torneig, organitzat per l’Associació Lleida Cultesport, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.

  

  

 

  

 

  

 

  

   

  

Les quatre colles sardanistes de la ciutat de Balaguer celebren aquest diumenge conjuntament i per primera vegada el Dia Universal de la Sardana.
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 
 

  

 

  

 

  

No hi ha millor manera de començar l'estiu que assaborint uns bons gintònics, elaborats amb productes de qualitat de la mà de professionals. Per això, i per inaugurar la temporada estival, arriba el Gin&Tonic Lleida Tour, de 15 al 30 de juny, un recorregut per 13 locals de moda de Lleida que oferiran als clients els millors gin's a un preu reduït. 
 

  

 
 

  

 

  

  

 

  

Cappont, Balàfia, Pardinyes i Bordeta obren les piscines

  

Les piscines del barris de Cappont, Pardinyes, Balàfia i la Bordeta inauguren la temporada estival aquest dissabte, dia 16 de juny. La resta, ubicades al Secà, Magraners i Gardeny, ho faran una setmana més tard, el proper 23 de juny. 

  

 

  

  

  

 

  

Torneigs de futbol per als més petits a Tàrrega

  

L'Escola de Futbol CEEF UE Tàrrega ha convocat per aquest cap de setmana dos torneigs de futbol 7 en les categories benjamí, prebenjamí i aleví. Les competicions tindran lloc al Camp Municipal d’Esports Joan Capdevila Méndez i aplegaran fins a 26 equips d’arreu de Catalunya.

  

 

  

 

  

 

  

 
   

  

Mollerussa donarà aquest dissabte el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines. Aquesta temporada s'inicia amb una sèrie de novetats pel que fa a l’oferta de cursos de natació i també una major diversificació dels abonaments. 

  

  

  

  

  

Concert de l'Orquestra de Cambra CADÍ, a la Seu

  

  

  

  

  

El barri de Cappont està de festa major

  

El barri de Cappont, una de les zones amb més vida cultural i associativa de Lleida, ha donat aquest dijous a la tarda el tret de sortida a la seva Festa Major, amb la lectura del pregó i la imposició de bandes a les pubilles. 

  

  

  

  

Exposició d'Antonio López a la Fundació Sorigué

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lleida

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats CaixaForum Lleida

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de Turisme de Lleida

  

  

  


Comentaris

envia el comentari