Catalunya Diari

Agenda cultural, diumenge 29 de juliol

Agenda cultural, diumenge 29 de juliol| Lleida al minut

 

 
 

  

 
 

  

   

  

El Centre BTT de Turisme de Lleida organitza aquest dissabte la III Nit a la Fresca, un seguit d’activitats d’estiu relacionades amb l’ús de la bicicleta i el foment de l’esport i la vida saludable.
 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 
   

  

Els veïns del barri de la Bordeta celebren la seva festa major aquest últim cap de setmana de juliol i ho fan amb una programa ple d’activitats i recordant els 50 anys de la seva associació veïnal. Enriqueta Ocaña, primera presidenta de l’associació de comerciants del barri, ha pronunciat el pregó.
 

  

 

  

 

  

 
   

  

SlowAction i l´Ajuntament de Montgai s'uneixen avui per fer una festa de caire africà a la Sala Ateneu de la localitat. Entre altres activitats típiques de la cultura africana, es presentarà un projecte de sobirania alimentària que vol dur a terme aquesta entitat a un poble de Mali, a l'Àfrica. 
 

  

 

  

 
 

  

   

  

La Colla de Geganters i Grallers de la Seu d'Urgell ha estat convidada aquest dissabte a la Festa Major 'Les Santes' de Mataró (Maresme), concretament en l'acte 'Postal de Gegants' que tindrà lloc les 18.30 hores.
 

  

 

  

 

  

 
   

  

Els veïns del barri Instituts-Sant Ignasi viuen aquest dissabte el dia més intens de la seva festa major. El matí ha començat amb una sardinada popular que ha aplegat un centenar de persones a l’Avinguda de Madrid i s'han repartit 25 quilos de sardines i 35 pans.
 

  

 

  

 
 

  

   

  

Tàrrega recupera l’Atacdejazz després de la cancel·lació de l’any passat. Els organitzadors i l’Ajuntament de Tàrrega han arribat a un nou acord de finançament per fer possible la reaparició d’aquest aparador del nou jazz català. La cita tindrà lloc els dies 27 i 28 de juliol al Camp dels Escolapis.
 

  

 

  

 

  

 

  

 
 

  

   

  

El pregó de la periodista Isabel Blesa, una glossa sobre la família i la societat, va donar ahir dijous a la nit el tret de sortida a la Festa Major de Raïmat. La festa, que s'allargarà fins al diumenge, finalizarà amb un gran espectacle de focs i pólvora.
 
 
 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

   

  

Alcarràs ha organitzat per les nits d'estiu d'aquest juliol i agost un cicle de música i monòlegs al carrer per tal de perllongar l'oferta lúdica a la vila més enllà dels actes propis de la festa major. Es tracta del cicle 'Nits a la fresca', que tindrà lloc els dissabte de juliol i agost, a més a més del 14 d'agost.
 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell organitza per aquest mes de juliol tres visites culturals i agroalimentàries a una formatgeria artesana de la comarca. L'activitat, que s'emmarca dins 'La Ruta del Formatge', es durà a terme els dies 1, 15 i 29 de juliol.
 

  

 

  

 

  

 

  

 
 

  

   

  

Aquest cap de setmana es celebra una altra carrera de 'Correpallars', la lliga pallaresa de curses de muntanya: 'III Vertical Cabanera', la sortida serà a Capdella el dia 28 de juliol.
 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

L’Associació Agrat de Tàrrega ha organitzat per aquest estiu un servei d’autocars que recorrerà les diferents festes majors de la província de Lleida. Sota el nom d’'Agratour', el servei neix amb un doble objectiu: gaudir de les festes dels pobles veïns i evitar que la gent agafi el cotxe quan ha begut.
 

  

 

  

 

  

 

  

  

   

  

El concert de la Banda Municipal de Lleida 'De la simfonia al pas-doble' inicia aquesta nit les actuacions musicals que es duran a terme a la plaça de la Llotja en el marc de les Nits d'Estiu. Les activitats s'allargaran fins al setembre.
 

  

 
 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

   

  

Autobusos de Lleida ha posat en marxa avui divendres i fins el 14 d'octubre el bus turístic. La campanya d'aquest estiu potencia especialment les visites al Castell de Gardeny, que estarà obert de dimarts a diumenge i tindrà entrada gratuïta pels usuaris del bus turístic.
 

  

 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

La Seu d'Urgell inicia aquest divendres 6 de juliol el programa INSOMNI Estiu 2012, un projecte que engloba més d'una quinzena d'activitats lúdiques, esportives i culturals per a l'oci nocturn, dirigides als i les joves de la localitat i comarca.
 

  

 
 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

Lleida ja llueix els dos caps del reconegut artista Antonio López en dues places de la ciutat. Les peces, 'Dia' i 'Nit', es podran contemplar fins a l’octubre, mentre té lloc a la Fundació Sorigué la mostra que el reconegut artista exposa, amb més de mig centenar d’obres.
 

  

 

  

 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

Aquesta tarda s'ha instal·lat a Lleida el primer dels dos caps gegants de l'artista madrileny Antonio López. Aquesta escultura, anomenada 'Dia' i que simbolitza el cap d'un bebè amb els ulls oberts, s'ha ubicat a la rotonda que hi ha entre el carrers Alcalde Pujol i Cristòfol de Boleda.
 
 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

   
 

  

Et proposem un recorregut nostàlgic que et permet retrocedir en el temps, una experiència imprescindible per als amants del ferrocarril i de la natura en estat pur. Es tracta d'un viatge inoblidable per les Terres de Lleida fins als llacs del Prepirineu: sortim del Segrià, travessem la Noguera i el Montsec i arribem al cor del Pallars Jussà.
 

  

 
 

  

 

  

 
 

  

 

  

   

  

La piscina municipal de La Seu d'Urgell obrirà les seves portes aquest dissabte per iniciar la temporada d'estiu, que enguany s'allargarà fins el 2 de setembre. Per celebrar l'inici de temporada, el Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc ha organitzat per aquest dia una jornada de 'portes obertes' (entrada gratuïta per a tothom). 
 

  

 

  

  

  

  

Cappont, Balàfia, Pardinyes i Bordeta obren les piscines

  

Les piscines del barris de Cappont, Pardinyes, Balàfia i la Bordeta inauguren la temporada estival aquest dissabte, dia 16 de juny. La resta, ubicades al Secà, Magraners i Gardeny, ho faran una setmana més tard, el proper 23 de juny. 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

   

  

Mollerussa donarà aquest dissabte el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines. Aquesta temporada s'inicia amb una sèrie de novetats pel que fa a l’oferta de cursos de natació i també una major diversificació dels abonaments. 

  

  

  

  

Exposició d'Antonio López a la Fundació Sorigué

  

  

La Fundació Sorigué exposa més de mig centenar d'obres de l'artista, que es podran visitar fins al dia 30 d'octubre. Algunes d'aquestes arriben a Lleida directament del seu taller, inacabades, inèdites per aquesta mostra.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lleida

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats CaixaForum Lleida

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de Turisme de Lleida

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Agenda d'activitats de la Paeria


Comentaris

envia el comentari