Catalunya Diari

Així sona la nova cançó de l'artista lleidatà Lo Pau de Ponts

El 29 de maig el tema ja estarà disponible a totes les plataformes digitals i videoclip a Youtube

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DEL POBLE A LA CAPITAL El 29 de Maig disponible a totes les plataformes digitals i videoclip a youtube.

Una publicación compartida por Pau Pinós Bergé (@lopaudeponts) el

Lo Pau de Ponts no falla mai. Almenys als seus fans que, després de molt esperar, ja han pogut gaudir una mica de la seva nova obra.

Es tracta de la cançó 'Del poble a la ciutat', i en ella parla de les aventures que viu un noi de poble com ell quan arriba a la ciutat. Parla dels coloms, de la quantitat de gent i turistes que es troba quan arriba a la ciutat comtal. També destaca la seva particular forma de parlar que, segons canta, crida l'atenció als barcelonins.

El 29 de maig el tema ja estarà disponible a totes les plataformes digitals

Finalment, sempre diuen que la terra crida, així que Lo Pau de Ponts decideix tornar, sempre, a casa. Al camp, a la natura i a una vida més pausada on s'inspira per a seguir creant nova música que alegri les vides de tots els seus seguidors. El 29 de maig el tema ja estarà disponible a totes les plataformes digitals i videoclip a Youtube.

De ben segur que no defraudarà! D'altra banda, cal recordar que el passat mes de març ja va anunciar que trauria a la venda el seu primer disc. D'aquesta forma, podrà plasmar tot el que ha pogut aprendre durant la seva estada a Llatinoamèrica, un viatge el qual l'ha nodrit de nous ritmes i formes de veure i entendre la música. Molta sort Pau!


Comentaris

envia el comentari