Catalunya Diari

Ajornen la darrera edició del Buuuf Festival de Lleida

L'organització anuncia que convertiran la cita en una Plataforma Cultural

Claret Clown en plena actuació de diumenge, al Pati de les Escoles
Claret Clown en plena actuació de diumenge, al Pati de les Escoles | Jordi Pla

La novena edició Festival de Pallassos i Bufons a la gorra Buuuf!!! d'Alcoletge, que enguanya s'havia de celebrar aquest mateix mes d'abril a Lleida, s'ha decidit ajornar a causa de la crisi de la Covid-19.

Segons han informat els organitzadors, a hores d'ara és impossible determinar i fixar una nova data, ja que la incertesa no permet tenir clar un calendari de futur. Per aquest motiu, es limiten a assegurar que la previsió és ajornar-lo i que, una vegada puguin confirmar noves dates, ho faran saber. En aquest sentit, també han anunciat que, una vegada celebrada aquesta novena edició, no hi haurà cap altra més, ja que el festival es reconvertirà en una Plataforma Cultural.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Amb «humor, enginy i amor, ho superarem de la millor manera possible», asseguren

Finalment, els organitzadors creuen que amb «humor, enginy i amor, ho superarem de la millor manera possible, trobarem estratègies i aprendrem a conviure amb això, sense perdre la nostra humanitat». Malgrat tot, lamenten la falta de coordinació entre institucions i l'absència d'un protocol que determini el futur dels festivals culturals. Així doncs, tal com especifiquen en el comunicat, caldrà esperar per saber quan els nens del Segrià podran tornar a riure amb els espectacles al carrer d'un festival que ja estava més que consolidat a la demarcació.


Comentaris
BUF FESTI VAL
Moltes Gràcies Per el Suport Lleida Diari, i ja som per fi desde fa uns mesos Plataforma cultural.

envia el comentari