Catalunya Diari

Ajornen fins el 2021 el Sisquere Festival de Ponent

L'objectiu principal de l'organització és garantir la seguretat de tots els assistents i crear un espai segur capaç d'acollir gent d'arreu

Imatge de la presentació del Sisquere Festival
Decideixen ajornar fins l'any vinent el Sisquere Festival de Ponent | LleidaDiari.cat

Amb motiu de la situació excepcional de confinament decretada per la Generalitat de Catalunya en la comarca del Segrià i davant la possibilitat del confinament perimetral d'altres zones, ens veiem obligats a ajornar el Sisquere Festival.

Des de l'organització ens sumem a la iniciativa «la cultura no se suspèn ni es cancel·la, es prorroga». Per això, tot i que el confinament perimetral de moment no afecta la comarca de la Noguera, lloc on es desenvolupa el festival volem solidaritzar-nos amb la resta d'indrets afectats per les mesures de contenció de la COVID-19. L'objectiu principal de l'organització és garantir la seguretat de tots els assistents i crear un espai segur capaç d'acollir gent d'arreu.

La nova data d'emplaçament serà el 16, 17 i 18 d'abril de 2021

La nova data d'emplaçament serà el 16, 17 i 18 d'abril de 2021. El nou plantejament per desenvolupament el festival en 3 jornades consecutives es deu a poder garantir la celebració íntegra i normal de l'esdeveniment. Tot i això, donades les circumstàncies, des de l'organització ens hem vist obligats a desprogramar la darrera jornada del Sisquere Festival. La programació s'estructurarà de la següent manera: el divendres 16 hi haurà l'actuació de Joan Blau i de Manel, el 17 serà el torn de Uënsdei i dels Amics de les Arts, i ja per acabar el dia 18 li tocarà a Éphona i Els Pets.

Les entrades adquirides fins aleshores segueixen sent vàlides per les noves dates. En cas que algú no pogués assistir a la nova data del concert haurà de contestar al mateix correu que farà arribar l'organització sol·licitant la devolució de l'import de l'entrada adquirida. Ens reafirmem en la iniciativa «la cultura no se suspèn ni es cancel·la, es prorroga», i el nostre compromís amb la cultura i ponent és més ferm que mai. Per aquest motiu i amb l'objectiu de situar Torrelameu i Ponent al mapa, creiem que és un acte de responsabilitat reprogramar el Sisquere Festival i no cancel·lar un esdeveniment pioner a l'altura d'altres festivals de primera línia del país.


Comentaris

envia el comentari