Albert Pla porta el seu «Miedo» al Teatre de la Llotja

Aquest divendres, 9 de novembre, a les 21.00 hores
Imatge de l'Albert Pla
Imatge de l'Albert Pla | Nora Lezano

Albert Pla porta el seu espectacle 'Miedo' al Teatre de la Llotja aquest divendres, 9 de novembre, a les 21.00 hores. El polifacètic cantautor de Sabadell presenta els temors inherents a l'ésser humà al seu nou espectacle, un xou poètic i multimèdia que compta amb la col·laboració del productor i músic Raül Fernández, conegut com a Refree, i el duo artístic argentí Mondongo i Nueveojos en l'apartat visual.

 

Produït i estrenat a Buenos Aires, on l'han vist més de 120.000 espectadors, i després de passar per Madrid i el Festival Grec de Barcelona, arriba al Teatre de la Llotja Miedo, que s'ha convertit en un espectacle d'èxit de públic i crítica. La música, les cançons, els textos teatrals i les tecnologies d'avantguarda són el còctel que permetrà que l'espectador arribi a la catarsi. En aquesta peça de teatre musical, concert o recital teatralitzat, es convida a fer un repàs carregat d'ironia pels temors humans quotidians com ara la por a un mateix o la por a la mort. Per a això, l'espectacle està molt marcat per la música i les cançons, que al costat dels textos teatrals i les tecnologies avantguardistes contribueixen a la creació d'un espectacle multimèdia de sorprenent bellesa poètica.

Imatge promocional
Imatge promocional | Nora Lezano

 

 

La Llotja també acollirà l'espectacle d'Els Pets

Els Pets actuaran al Teatre de la Llotja de Lleida el pròxim 26 d'abril en el marc de la seva nova gira en què presentaran el seu nou treball discogràfic «Som». Lleida és una de les set ciutats que el grup català ha triat per tornar a pujar als escenaris, amb una escenografia i posada en escena acurada. Els de Constantí comencen la gira al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el 16 de desembre amb les entrades exhaurides. Ja s'han posat a la venda les entrades per al concert que Els Pets oferiran al Teatre de la Llotja de Lleida. Es poden comprar a través del web latemporadalleida.cat a un preu que oscil·la entre els 29 i els 35 euros.Comentaris

envia el comentari