Catalunya Diari

Alemany presenta les caixes d’Art i Torró il·lustrades per artistes amb discapacitat

Les caixes estan pensades com un regal amb valor social i inclouen torrons i mels amb estrella Great Taste Awards 2019, en què Alemany ha estat l'empresa més premiada

Imatge d'una de les caixes
Imatge d'una de les caixes | LleidaDiari.cat

Torrons i Mel Alemany ha donat el tret de sortida amb una torronada a La Llotja de Lleida a la campanya de torró 2019 amb la presentació de les Caixes Regal Art i Torró de col·lecció amb valor social.

Aquest any se'n presenten 4 models amb il·lustracions inspirades en les abelles elaborades per persones amb discapacitat de les quatre entitats lleidatanes que treballen per la marca: Ilersis Shalom, La Torxa, Fundació Aspros i l'Estel.

Diversos punts de venda

Les caixes es poden adquirir a les botigues Bo de Shalom de Lleida, al Monestir de les Avellanes, a la Botiga Delsams de Balaguer i a la Botiga OliCastelló de Castelló de Farfanya. També es poden comprar a la botiga d'Alemany i a Cal Pau, a Os de Balaguer.

Alemany ha promogut el concurs 'Art Cru Alemany' en el marc del qual tots els artistes de cada entitat han presentat una obra. D'entre totes elles se n'ha escollit una de cada centre, que és la que s'ha estampat a la caixa d'art que aquest any com a novetat a banda de contenir torró també introdueix la mel.

Els tres models de caixes de torrons
Els tres models de caixes de torrons | LleidaDiari.cat

La caixa està pensada de fet, per ser «un regal dolç amb valor social que pugui adquirir-se tot l'any», tal com explica el gerent d'Alemany, Ferran Alemany. Conté els productes premiats als Premis Great Taste Awards, els Oscars de l'alimentació delicatessen. De fet la marca d'Os de Balaguer es va convertir aquest 2019 en l'empresa més premiada de l'estat en aquests guardons de reconeixement internacional.

 

Concurs 'Art Cru', l'art sense processar

El projecte artístic d'aquest any s'ha basat en el concepte 'Art Cru' entès com l'art sense processar, en què l'important és l'expressió, més enllà de la formalitat. Els autors que han resultat guanyadors de les quatre il·lustracions són: Silvia Tribulietx (Ilersis Shalom), David Padilla (Fundació Aspros), Jèssica Vidal (L'Estel) i Josep Giralt (La Torxa), que han rebut avui el premi de mans del gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany.

L'acte ha consistit en un tast de torró i una actuació musical del cantautor balaguerí Joan Blau, que ha dedicat als assistents la cançó 'Ulls de mel i de torró' del seu darrer disc, la Clau.

Imatge dels autors de les obres de les caixes
Imatge dels autors de les obres de les caixes | LleidaDiari.cat

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari