Catalunya Diari

Amor, música i poesia al recital ‘La melodia encantada’, divendres a l'Auditori

La mezzosoprano lleidatana Marta Infante i el pianista Jorge Robaina interpretaran les melodies més romàntiques, tristes, dolces i dramàtiques de compositors del Romanticisme com Schumann, Schubert, Dvorák i Mahler

Imatge dels artistes
Imatge dels artistes | Michal Novák

L'Auditori Municipal Enric Granados acollirà aquest divendres, 17 de maig, a les 20.30 hores, 'La melodia encantada', un recital entorn de la cançó poètica a càrrec de la mezzosoprano lleidatana Marta Infante i el pianista Jorge Robaina. Aquest duo oferirà un repertori de les melodies més romàntiques, tristes, dolces i dramàtiques de compositors del Romanticisme com Schumann, Schubert, Dvorák i Mahler.

La mezzosoprano Mata Infante manté una activitat liederística important i juntament amb Jorge Robaina realitza recitals al Teatre Calderón de Valladolid, al Caixafòrum de Barcelona, a la Fundación Juan March de Madrid, Palacio Euskalduna de Bilbao i al Palau de la Música Catalana, on van ser premiats en el marc del concurs el Primer Palau per la seva interpretació d'obres de Mahler i Dóvak.

Marta Infante

La mezzosoprano va néixer a Lleida, ciutat on va realitzar els seus estudis de piano, viola i cant, després es va traslladar a la República Checa per cursar els estudis superiors de cant a l'acadèmia d'art de la Universitat de Ostrava. Ha cantat amb l'Orquestra Nacional, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l'Orquestra de la Comunitat de Madrid, la Filharmònica de Málaga, Simfònica de Madrid, Simfònica de Galicia, entre altres, i ha treballat amb directors com Jordi Casas, Josep Vila, Michael Thomas, Case Scaglione, Kynan Johns o Victor Pablo Pérez.

 

Jorge Robaina

El pianista canari va completar la seva formació en el Conservatori Estatal de Viena en 1991 obtenint matrícula d'honor per unanimitat. Ha sigut guardonat amb diversos premis nacionals i internacionals com el premi 'Pegasus', en Viena, o el 'Coleman' en Santiago de Compostela. Com a solista ha col·laborat amb l'Orquestra Simfònica d'Astúries, Orquestra Filharmònica de Gran Canària, Orquestra Simfònica de Tenerife, Orquestra Nacional d'Espanya, entre altres. El preu d'entrades és d'11 euros i 9 euros, la reduïda. Tota la informació i venda d'entrades a la taquilla de l'Auditori Municipal Enric Granados i al web de LaTemporada.


Comentaris

envia el comentari