Catalunya Diari

Animac celebra el dia internacional de l'animació amb la projecció de 'Las golondrinas de Kabul'

Serà divendres 23 d'octubre a les 19h al CaixaForum Lleida, amb entrada gratuïta i reserva prèvia

Frame de la pel·lícula 'Las golondrinas de Kabul'
Animac celebra el dia internacional de l'animació amb la projecció de la pel·lícula francesa 'Las golondrinas de Kabul' | LleidaDiari.cat

Per celebrar el Dia Internacional de l'Animació, Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, organitza el pròxim divendres 23 d'octubre a les 19h al CaixaForum Lleida, la projecció de la pel·lícula francesa 'Las golondrinas de Kabul', dels directors Eléa Gobbé-Mévellec i Zabou Breitman i que es va poder veure en la passada edició d'Animac 2020 Time Capsule.

L'entrada és gratuïta amb aforament limitat i s'ha de passar a buscar prèviament a les taquilles del CaixaForum Lleida o adquirir-les mitjançant l'adreça electrònica https://caixaforum.es/es/web/lleida.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El film 'Las golondrinas de Kabul' ens trasllada a l'estiu de 1998

El film 'Las golondrinas de Kabul' (França, Luxemburg, Suissa, 2019), ens trasllada a l'estiu de 1998, quan la ciutat de Kabul es troba en ruïnes i ocupada pels talibans. L'Atiq i la Mussarat porten anys casats i ara gairebé ni es parlen: ell no pot suportar més la seva feina com a guàrdia en una presó per a dones, mentre ella pateix agonitzant una malaltia incurable. Els seus destins es creuaran amb els de la Zunaira i en Mohsen, dos joves enamorats que, tot i la violència i penúries que viuen cada dia, somien amb un futur millor. Un dia, un gest espontani d'en Mohsen farà que les seves vides facin un gir irrevocable.


Comentaris

envia el comentari