Catalunya Diari

Íntims Produccions, integrada per exalumnes de l’Aula de Teatre, estrena l’espectacle ’El Lloc’ a Barcelona

Íntims Produccions, integrada per exalumnes de l’Aula de Teatre, estrena l’espectacle ’El Lloc’ a Barcelona| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La jove companyia lleidatana Íntims Produccions, integrada per exalumnes de l’Aula de Teatre, és la encarregada d’obrir aquest dimecres la temporada de la SALAFlyHard de Barcelona amb l’espectacle ‘El Lloc’, on romandrà del 17 de setembre al 5 d’octubre.

Els actors Rafa Rodríguez, Xavier Teixidó, Marc Cartanyà, Isaac Baró i Oriol Esquerda, i l’actriu Sandra Pujol, són els integrants d’Íntims Produccions, una companyia de teatre força peculiar ja que es coneixen i fan teatre junts des dels 3 anys d‘edat.
 
Ara fa poc més d’un any han acabat els seus Estudis Professionals d’Art Dramàtic a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida on, al llarg del tercer i últim curs d’aquests estudis s’han dedicat a la creació d’una companyia professional real i a la producció d’un espectacle.
 
Fira Tàrrega 2013, els donà l’oportunitat de gaudir d’una Residència Creativa on poder acabar de donar forma i estrenar el seu espectacle ‘El Lloc’, que va tenir gran èxit de convocatòria i de critica durant la fira, i que ara presenten a la SALAFlyHard de Barcelona. La producció ‘El Lloc’ ha estat anteriorment a Lleida, Solsona, Tarragona, Barcelona, Granollers i Cardedeu.


Comentaris

envia el comentari