Catalunya Diari

L’Aplequet de la Fecoll reviu aquest diumenge l’esperit de l’Aplec

La cita es presenta amb un augment de participació, tant de colles com penyistes, ja que 76 les 107 colles de la Fecoll hi prendran part- cinc més que en l’anterior edició

Imatge d'un dels Aplequet
Imatge d'un dels Aplequet | LleidaDiari.cat

Els Camps Elisis de Lleida reviuran aquest diumenge l'esperit de l'Aplec amb la celebració de la Trobada de Colles de Tardor que enguany arriba a la 38a edició. La cita es presenta amb un augment de participació, tant de colles com penyistes, ja que 76 les 107 colles de la Fecoll hi prendran part- cinc més que en l'anterior edició. Pel que fa als penyistes, seran al voltant d'uns quatre mil, una xifra que confirma que la Trobada de Colles de tardor creix any rere any.

El conegut "Aplequet" inclourà activitats diverses per a tothom, des de competicions de bitlles mixta o parxís a jocs infantils, sense oblidar la celebració de la 7a cursa de sacs. En aquesta edició, i com a novetat, es farà un taller de caragols a càrrec de l'aeccLleida.

Els esperats caragols

El més esperat però, seran els caragols que es menjaran al dinar de germanor, això sí cuinats segons l'opció culinària triada per cada colla. Val a dir que l'any passat es van degustar cuinats de maneres diverses, principalment preparats a la llauna, a la paella o a la cassola. 

La diada festiva inclourà un ball de Vermut amb el grup Café Latino, patrocinat per Yzaguirre Vermouth, i un ball de tarda on es lliuraran els premis de les activitats celebrades i que, alhora, servirà de cloenda de la jornada. Una jornada que s'iniciarà ben d'hora, a les 8 del matí, amb l'arribada de les colles al recinte.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari