Catalunya Diari

Arrenca el curs a l’Aula Municipal de Teatre amb nous horaris i tallers

Arrenca el curs a l’Aula Municipal de Teatre amb nous horaris i tallers| Redacció - Fotografia: Aula municipal de Teatre
L’Aula Municipal de Teatre, que el curs passat va comptar amb 2.000 alumnes, vol donar continuïtat als joves que han cursat el nivell 3 de teatre i crea un nou grup de Taller d’Interpretació, adreçat a joves de 18 a 25 anys que volen continuar fent teatre. Així mateix, per afavorir la conciliació, aquest curs s’ofereix l’horari de les 16.00 a 17.30 hores per als nois i noies d'11 a 13 anys.
Una altra de les noves propostes d’aquest curs a l’Aula de Teatre són els cursos intensius de 10 hores, que s’oferiran en horari de dissabte, amb l’objectiu que els alumnes puguin conèixer diverses tècniques interpretatives: escriptura dramàtica, conta’m un conte o un curs intensiu de dansa són algunes de les opcions d’aquest programa.
El curs d’Expert Universitari en Pedagogia d’Arts Escèniques, que es va programar per primera vegada l’any passat conjuntament amb la Universitat de Lleida, s’ofereix de nou. "Es tracta d’ un programa específic per a la formació dels professionals del teatre que es volen dedicar a la docència en matèries com el teatre, la dansa o el circ", ha explicat el director de l’Aula, Antonio Gómez.
L’Aula de Teatre aposta aquest curs pel teatre musical i dins d’aquest gènere es representaran El Rei Lleó, The Rocky Horror Show i Els Miserables.
Els cursos de l’Aula Municipal de Teatre s’adrecen a un ampli ventall d’edats, des d’infants (Programa Teatre per a nens i nenes) i joves fins a adults. L’activitat de l’escola de teatre municipal inclou també la posada en escena de produccions noves per mitjà de les dues companyies de l’Aula, La Inestable 21 i la Petiestable 12. La Inestable 21, la companyia juvenil de Teatre de l’Aula, estrena el seu nou espectacle el dia 16 d’octubre.
Aquest any, conjuntament amb la regidoria de Benestar Social i Ocupació s’ha preparat 'Max in Love', un espectacle educatiu pensat per tractar l’afectivitat i la sexualitat des de la interpretació.

Comentaris

envia el comentari