Catalunya Diari

Arrenca la 12a edició de Solidàrium al centre de Lleida

Arrenca la 12a edició de Solidàrium al centre de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Solidàrium continua aquest 2015 amb el repte de l’avaluació dels Objectius de Desenvolupament del mil·lenni, l’agenda post-2015 i els nous Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS), tot celebrant l’Any Europeu del Desenvolupament. Aquest dijous comença la dotzena edició de Solidàrium 2015, que es tindrà lloc també dissabte als porxos de la plaça de la Paeria i plaça Sant Joan

 El actes comencen aquest divendres, a les 19.00 hores, a l’Aula Magna de la Universitat de Medicina, amb la Conferència: 'Agenda de Desarrollo Post 2015: Inaplazables decisiones sociales y medioambientales', a càrrec de l’exdirector general de la UNESCO i fundador del programa Cultura de Paz, Federico Mayor Zaragoza. A les 20.30 hores, al Cafè Teatre de l’Escorxador, es farà la Trobada amb les ONGD de la ciutat per commemorar la setmana contra la pobresa, amb el concert d’Aluspear.
 
La fira Solidàrium és farà el dissabte als porxos de la plaça de la Paeria i a la plaça de Sant Joan, a partir de les 10.00 i fins les 20.30 hores. En el marc de la fira, destaca l’activitat del Mercadet d’Intercanvi, on hi participaran 9 escoles de la ciutat de Lleida, amb més de 400 infants i l’actuació teatral 'Titiritriki', de Zum Zum teatre. La tarda estarà amenitzada per balls tradicionals d’Equador, Bolívia, Romania i Camerun.
 
Solidàrium finalitzarà amb el concert solidari a favor de la població refugiada de la Banda Municipal de Lleida, organitzat per l’Associació de Voluntaris de “La Caixa” de Lleida, ASVOLCALL.


Comentaris

envia el comentari