Catalunya Diari

Fusió de jazz amb swing, hip-hop, pintura i vi a la nova temporada de jazz de l’Espai Orfeó

L'Espai Jazz s'inicia el 7 de febrer, amb una Jam Session amb el Swing de protagonista i l'actuació de la Sugar Push Street Band

L'Espai Jazz s'inicia el 7 de febrer, amb una Jam Session amb el Swing de protagonista i l'actuació de la Sugar Push Street Band. La segona jam tindrà lloc el 20 de març, Jam Session & Hip-hop (feat. Àlex Valdivia).

L'última Jam Session de la temporada tindrà la pintura com a protagonista i comptarà amb la col·laboració de l'artista Alba Torres (15 de maig). 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Jam Session & Swing (feat. Sugar Push Street Band) ( 7 de febrer) 

L'Espai Orfeó inicia el seu cicle de Jazz aquest 2020 amb una Jam Session amb el Swing de protagonista i l'actuacio de la Sugar Push Street Band.

Jam Session & Hip-hop (feat. Àlex Valdivia) (20 de març)

Continuem amb el cicle de Jazz a l'Espai Orfeó, aquesta vegada amb una Jam Session amb el Hip-Hop com a protagonista i l'actuació del cantant Àlex Valdivia.

Jam Session & Pintura (feat. Alba Torres) (15 maig)

En aquest cas oferim una Jam Session amb la pintura com a protagonista, amb la col·laboració de l'artista Alba Torres.

Concerts de Jazz

El primer concert del cicle anirà a càrrec de Lluis Capdevila (28 de febrer). Completen el cartell dues propostes de primer nivell, com són Antonio Mazzei (24 d'abril) i Gianni Gagliardi (5 de juny).

Lluis Capdevila en concert (28 de febrer)

El pianista del Priorat (1981) presenta el seu últim àlbum a l'Espai Orfeó, ÈTIM. Música fruit de la seva col·laboració amb la Cooperativa Falset-Marçà en un projecte inèdit que combina música i vi. Durant els set mesos ha estat inspirant-se al Celler cooperatiu del seu poble, rodejat de vi envellint en botes i afinant-se en ampolles, creant les composicions que escoltarem. Després d'una dècada viscuda a la ciutat de Nova York, el pianista reconnecta amb les seves arrels prioratines amb ÈTIM. El concert també inclourà temes dels seus treballs Cinemàtic Ràdio i Diàspora.

OLIVIA. Antonio Mazzei en concert (24 d'abril)

Olivia és un trio format a Barcelona amb música original del pianista Antonio Mazzei, Joan R. Berbín a la bateria / percussió / efectes, Juan Pablo Balcazar al contrabaix. Olivia és un diàleg sobre el mateix format de trio, tal com ho articula aquest grup que convida a la reflexió. Mitjançant vehicles que estimulen la improvisació, creen afinitats estructurals entre free jazz i llenguatge clàssic post-impressionista.

Gianni Gagliardi en concert (5 de juny)

Gagliardi va néixer a Barcelona el 1987, va començar a estudiar violí i flauta barroca i renaixentista, als 14 comença a tocar el saxofon. Dos anys més tard es trasllada als Països Baixos per obtenir un bachellor en jazz performance al Conservatori d'Àmsterdam. El 2009 Gagliardi estudia a State University of New York SUNY Purchase amb grans del jazz com Eric Alexander, Hal Galper i Arturo O'Farril.

Seguidament es trasllada a Le Conservatoire Nacional Superior de París com ERASMUS. I posteriorment a Boston becat per l'AIE i Berklee College of Music (2011), Gagliardi és guardonat amb una beca presidencial el 2012 per a la nova escola Berklee València com a estudiant / Ambaixador, encarregat de promocionar la nova seu de la universitat arreu del món, amb aparicions al Parlament Europeu a Brussel·les, la Convenció MIDEM a Cannes, França i molts altres. 

Gianni és el director del Barcelona Jazz Collective

Gianni és el director del Barcelona Jazz Collective, una plataforma per als joves compositors i improvisadors per produir i llançar l'àlbum, ha estat convidat a actuar en prestigiosos festivals internacionals de jazz per tot el món, com el North sea Jazz festival, Festival de Jazz de Luxemburg, Guatemala, Nicaragua, Eurojazz (Mèxic DF), Thelonious (Xile) i en clubs principals com Bimhuis Amsterdam, Sunset / Sunside Paris, Porgy & Bess Viena. Gagliardi també ha compartit escenari a Europa, Amèrica de Sud i EUA amb músics com John Clayton, Eric Alexander, Dick Oatts, Phillip Harper, Terell Stafford, Jorge Rossy i molts altres. Actualment, Gagliardi està deixant la seva marca en l'escena jazzística de Brooklyn / NYC amb el llançament del seu CD debut "Nomadic Nature.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari