Catalunya Diari

Arriba a Lleida l'11a edició del festival 'El Més Petit de Tots'

Arriba a Lleida l'11a edició del festival 'El Més Petit de Tots'| Redacció - Fotografia: Teatre de l'Escorxador

 

El Teatre de l'Escorxador de Lleida acollirà els dies 14 i 15 de novembre 'El Més Petit de Tots', un festival d'arts escèniques per a infants de 0 a 3 anys. Nascut a Sabadell, el certamen s'ha anat estenen al llarg de deu edicions per tot el territori català i fins i tot al país valencià, arribant a nou ciutats més: Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Granollers i Tarragona.

Les entrades, a un preu de 3 euros, estan pensades perquè s'hi pugui assistir en família i, atès que el festival està pensat per als més petits, tots paguen. Aquestes es poden adquirir al web del Teatre de l'Escorxador (sense comissions) o a la taquilla del Teatre de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores i els dies de funció, des d'una hora abans de la primera.
 
Aquest és el quart any que el festival posa un peu a Lleida, amb dos propostes de luxe:
- 'Nest (El niu)', de la companyia belga Theater de Spiegel, que sol combinar en les seues propostes la música amb altres llenguatges artístics. Una companyia de ressò i prestigi internacionals.
 
- 'Loo', de la companyia catalana Ponten Pie, és la producció d'enguany del festival, de la mà d'una companyia consolidada en el teatre per a adults (Ârtica a FiraTàrrega 2013 i Copacabana a FiraTàrrega 2009) i que es caracteritza per la singularitat de les seues posades en escena i dels espais d'exhibició que utilitza.


Comentaris

envia el comentari