Catalunya Diari

Arriba a Lleida el duo Mar Barroco, que fusiona música antiga i llatinoamericana

L’agrupació formada per Rafael Bonavita i Leopoldo Novoa presenta el concert ‘Els viatges de la música’

Imatge del duo Mar Barroco
Imatge del duo Mar Barroco | Michal Nóvak

El duo Mar Barroco fusiona música antiga i llatinoamericana a l'Auditori Municipal Enric Granados. Aquest dijous, 30 de maig, a les 20.30 hores, l'agrupació formada per Rafael Bonavita i Leopoldo Novoa pujarà a l'escenari per interpretar el concert 'Els viatges de la música' amb un repertori que inclou obres de compositors com Diego Ortiz, Santiago de Murcia, Angelo Michele Bartolotti, Girolamo Kapasberguer, entre d'altres.

Mar Barroco és un projecte format per Rafael Bonavita (tiorba i guitarra barroca) i Leopoldo Novoa (marimbol, guitarra de son i veu) que des de fa tres anys han construït un repertori inèdit en el qual fusionen el barroc amb les músiques tradicionals llatinoamericanes. Són dos músics especialistes amb música antiga que han portat les seves interpretacions per escenaris de tot el món. Música escrita i tradició d'improvisació des del segle XVI.

Unió entre el Barroc i el son actual, llunyans en el temps però propers en fragàncies i vitalitat. D'això es tracta el programa que presenten, i sobretot de gaudir de la música. El preu de les entrades és d'11 euros, i 9 euros la reduïda. Tota la informació i venda d'entrades a la taquilla de l'Auditori Municipal Enric Granados i al web de LaTemporada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari