Catalunya Diari

Arriba una nova edició de Tardes de Ball a la Llotja

La dissenyadora del cartell és Estela Godoy, de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Tardes de Ball arriba una edició més a la Llotja de Lleida amb la voluntat d'oferir un espai de trobada per a les persones amants del ball i per a aquelles que volen passar-s'ho bé amb una proposta que fomenta l'activitat física i l'oci.

La iniciativa celebra 27 edicions, pel que està consolidada en la programació d'activitats que l'Àrea de Gent Gran de la Paeria coordina cada temporada. Tardes de ball complementa l'oferta àmplia de balls que també es fan a les diferents llars municipals de la ciutat.

Les orquestres Grup 43 i Glacè són les encarregades de dinamitzar les sessions

El dimecres, dia 16, va tenir lloc la primera sessió i es repetiran els dimecres 23 i 30, a les 18.00 h, a la Sala Martina Castells de la Llotja. Les orquestres Grup 43 i Glacè són les encarregades de dinamitzar les sessions.

L'autora del cartell que enguany difon Tardes de Ball és l'Estela Godoy, qui va guanyar el concurs que cada any convoca la Regidoria de les Polítiques per als Drets Socials per elaborar la imatge de l'activitat. El concurs es convoca als alumnes de 2n curs de gràfica publicitària de l'Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol. Aquesta imatge és la que s'incorpora als cartells i a les informacions relacionades amb Tardes de Ball.

Promoure un envelliment actiu

Un dels eixos principals de l'Àrea de Gent Gran de la Paeria és promoure un envelliment actiu i saludable. Per això, dissenya una oferta d'activitats variada i destinada a potenciar un bon estat de salut físic i psíquic, i d'aprenentatge al llarg de la vida. Això implica també la participació en la vida comunitària, social, cultural, etc. de la ciutat.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari